2777
2789
عنوان

حسادت میکنیم😡

98 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ظهرتون بخیر 🧡

به نظر من کسی که سریعاً در برابر چیزی گارد میگیره ، شروع به توهین می‌کنه ، فحاشی می‌کنه و با تمام وجود ابراز تنفر می‌کنه ، و اصلا و ابدا به این موضوع فکر نمیکنه که بابا سلیقه ها متفاوته، عقاید فرق دارن، هرکسی سبک خودش رو داره ، ته ته وجودش یا ته ضمیر ناخودآگاهش دلش میخواد توی اون موقعیت باشه و تجربه کنه و به خاطر همین ناکامی شروع می‌کنه به انکار و توهین.

مثلا: 

یکی میگه من خانه دارم و خداروشکر راضی هستم ، اما یه نفر میاد و شروع می‌کنه توهین کردن و تحقیر کردن خانم های خانه دار❗در صورتی که شاید خودش ته ته وجودش دلش بخواد خانه دار باشه 

یکی میاد میگه من شاغلم، استقلال مالی دارم و راضی هستم، یکی میاد شروع می‌کنه به تخریب و توهین.❗ درصورتی که ممکنه خودش دلش بخواد یه روزی دستش بره توی جیب خودش 

یکی میگه من خانمی هستم که تا ساعت 11 میخوابم و دیر بیدار میشم از خواب ، یکی میاد شروع می‌کنه میگه اه اه زنیکه تنبل و....🥴 در صورتی که ممکنه خودش دلش لک زده باشه واسه یه خواب توی عصر پاییزی و...

و خیلی دیگه از این موارد.......

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

حق

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه به خواب ملتم کار دارن 

یکی تو کامنتا میگفت من بعد از ساعت ۶ از خواب پاشم خجالت میکشم😐

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

2805

نه لزوما بحث حسادت نیست یا اینکه دلشون بخواد جای طرف باشن 

فقط راه درست ابراز عقیده و گفتگو رو بلد نیستن 

خیلی بی فرهنگ هستن و سریع توهین میکنند 

بعضی ها به محض اینکه کسی عقیده شون باهاشون فرق داره سریعا شروع به توهین میکنند و حس شاخ پنداری پیدا میکنند 

نه لزوما بحث حسادت نیست یا اینکه دلشون بخواد جای طرف باشن فقط راه درست ابراز عقیده و گفتگو رو بلد نی ...

بله ، دقیقا اینم درسته 🧡🌹

دیگه به خواب ملتم کار دارن یکی تو کامنتا میگفت من بعد از ساعت ۶ از خواب پاشم خجالت میکشم😐

آره دیدم 😂 حتی می‌خوان از طریق خوابیدن هم به بقیه احساس ناکافی بودن بدن

دیدی شما هم خجالت داره زن تنبل دهن من باز انگار وطیفه داشتیم سحر پاشیم تعلل کردیم

خدا از سر تقصیراتمون بگذره که دیر پاشدیم خواهر🥴😂از فردا به سرکار خانم های زرنگ گزارش میدیم 

خدا از سر تقصیراتمون بگذره که دیر پاشدیم خواهر🥴😂از فردا به سرکار خانم های زرنگ گزارش میدیم

والا من 6 بیدارم ولی اینکه حکم کنم هرکس زود بیدار نشه بیزارم و خجالت ووووو عجیبه 

چون من زود میخوابم 

برنامه زندگیم این طوره 

جا خوردم اصلا

جالبه گفتن مگه پادگان ه ( یعنی بچه هاشون آزادی عمل داشته باشند) 

ولی پادگانه(برای خانمها که سحر پاشند وگرنه بیعار و بیکارند و خجالت داره!! 

یک بوم و صد هوا