2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 352 پست

التماس دعا به آقا بگو دست منو رها نکنه منو هم بطلبه

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامانمهربونم @آروشا_r @ماه_آسمونی @دخترشهریوریr @معشوق_جانبهبهارآغشته بچها اگه خواستید اسم و ف ...

ممنون محدثه جان منو تگ کردی ،ان شا الاه ب سلامتی بری و برگردی چ سعادتی نصیبت شدن  التماس دعا ،فاطمه ب نیت سلامتی و عاقبت بخیری بچههام

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
2805
عزیز دلم زیارتت قبول باشه و اینکه خوشا به حالت لطفاً برای ما اقدامی و دعا کن اسمم فاطمه است لطفاً دع ...

چشم خوشگلمم برای بارداری تاپیک (میخام تگتون کنم ...)منو بخون چند تا نذر توش نوشتم اونا رو انجام بده 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
عزیزم لطفاً برای ازدواج و خوشبختیم دعا کن ❤️ ❤️ 🙏 🙏 ❤️

عشقم اگه میخای اسم و فامیلیت رو خصوصی  بگی یا میخای با نام کاربربت بنویسم 

سلام عزیزم خوبین ؟ آیلارم عزیزم تروخدا میشه برام دعا کنی خیلی محتاج دعاتونم . التماس دعا ❤

چشم خوشگلم حتمااا اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو

سلام عزیز دلم خوش به سعادتت توی بین الحرمین رو به آسمون پر ستاره ی شب همه ی مریض ها رو دعا کنید برای ...

وایییی خدامممم🥺🥺🥺🥺 چشممم اگه خواستی اسم و فامیلی خودتم خصوصی بگو

آسمون بیت الحرمین دیگه ۷ طبقه نداره مستقیم وصله به بهشت 😥❤ ان شاءالله خدا قسمت همه کنه زیارت آقا ام ...

واقعاااا؟ چه قشنگگ 🥺🥺🥺🥺🌺🤍 تو اون لینک ثبت نام کن

سلام عزیزم خوشا به سعادت شما 🥹دلم خیلی گرفته بود که تاپیکت رو دیدم برای منم دعا کن خدا خیرت بده

چشم قربونت بشم برات دورکعت نماز حاجت میخونم اسمتو میگی اجی فامیلیت هم اگه خواستی خصوصی بگو

خیلی برام دعا کنیا😭😭😭 اسم کاربریمو بگو و بگو خدایا بحق امام حسین و فرزندانش حاجت منه دل شکسته رو ...

معلومههه که حاجت روا میشی اجی قشنگم برات دورکعت نماز حاجت میخونم حرم 🥺🌺🤍