از بازنشستگی 20 30 تومن میگیره. حقوق اصلی رو نمیدونم
ولی اگه انقد باشه که خیلیییییی کمه
بابای من سردفتره بین 50 تا 100 تومنو داره
بعد قاضی 30 تومن😦
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حتما بازنشسته شدن وگرنه همزمان ممنوعه که دوتا کارو انجام بدن
آره قاضی بازنشستهس
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بخدا دیدم ک میگم. قاضیا زرنگ میشن خورده کاری نمیکنن. لقمه های بزرگ برمیدارن خودشون مستقیم وارد عمل نمیشن زیر نظر رابطه ها مثل وکیل...... خیلللللللللللللللییییییی راحت میلیاردی پول ب جیب میزنن و مسیر پرونده رو عوض میکنن
بخدا دیدم ک میگم. قاضیا زرنگ میشن خورده کاری نمیکنن. لقمه های بزرگ برمیدارن خودشون مستقیم وارد عمل ن ...
اره از این کارا زیاد میکنن . هیچ ردی هم به جا نمیزارن از خودشون .از کلانتریش بگیر تا اون بالایی ها . کلانتری یه پلیس ساده میگفت برای اینکه متهمتو جلب کنم ده درصد کل پول رو باید به من بدین میشد 100 میلیون
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره از این کارا زیاد میکنن . هیچ ردی هم به جا نمیزارن از خودشون .از کلانتریش بگیر تا اون بالایی ها ...
دقیقاااااااا. آفرین توی آگاهی میفهمن متهم پولداره چنان سرکیسش میکنن که همسایه داریم تو آگاهی در عرض ۷ماه ماشینش شد پرادو خونش شد الهیه. نمیگم همشون اینطورین ولی 90درصد همینن