2777
2789
عنوان

سالگرد بله برون و من قهرم

564 بازدید | 40 پست

ی هفته اول من قهر بودم هفته ی دومه اون قهره 

چیکار کنم

براش کلیپی ک مال بله برون پارسال گذاشتم اینستا رو بفرستم بگم ( بنویسم حالا من کجا تو کجا )

یا اینکه همچنان سکوت کنم !؟؟

نامزدم اصن کار درست حسابی نداره توجه نمیکنه خیلی سردرگمه این اخرا سه روز ی بار جواب پیام عاشقانه میداد ک دهن منو ببنده هیچی نگم دعوا نکنم نمی‌دونم چیکارش کنم باید بریم مشاوره اگ قراره به آشتی بود ولی لطفاً الان راهنماییم کنید حرفی بزنم یا نه سکوت کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بیخیال بله برون اینا مهم نیست 

بهش بگو به عنوان کادو سالگرد بله برون بخاطر پایدار موندن این زندگی به خودم و خودت و این رابطه هدیه دادم ... یه نوبت گرفتم بریم پیش تراپیست البته اگر برات اهمیتی داره چیزی حل بشه 

بیخیال بله برون اینا مهم نیست بهش بگو به عنوان کادو سالگرد بله برون بخاطر پایدار موندن این زندگی به ...

روم نمیشه اینو بهش بگم ولی خیلی خوب گفتی فک نکنم بیاد چون میگم ک سردرگمه و فقط داره فرار می‌کنه از داستان 

سرکار نمیره؟چند سالشه ؟اگه واقعا بیکاره است جدا شو عزیزم بعد عقد بدبخت میشی با بی پولی

اره واقعا تازه اخلاق هم نداره من نمی‌دونم چرا دیوونه بازی در میارم دلم میخاد درست کنم 🤦🏼‍♀️

2810