2777
2789
عنوان

خوراکیای کم‌کالری بگید😭😭😭😢😢

257 بازدید | 21 پست

رژیمم دارم ضعف میکنم خیلیییی چاق شدم ۸۵ کیلو ام😔😔😔😫😫😫😫

اراده کردم نخورم و اصولی باشه حالا این وسطا چیا خونه بخرم بزارم خونه این مواقع عش و ضعفم بزارم دهنم 🥹🥺🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

به نظرم (به جز موارد استثنا) اگر آدم پرخوری نکنه و غذا رو درست بجوه، با غذا آب نخوره، لقمه‌ای قبل از سیر شدن دست از غذا برداره و آگاهی‌های معمولی که عموما ازش باخبریم رو رعایت کنه؛  نیاز به کارهای عجیب و به عذاب انداختن خود نیست و به مرور بدن به تعادل می‌رسه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

نون جو

تخم مرغ ابپز خصوصا سفیده 

هویج و کرفس و خیار 

کاهو گل کلم و کلم بروکلی 

بادام نهایت ده عدد

سینه مرغ یا بوقلمون بدون چربی گریل شده یا ابپز 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من اون تایم رژیمم فقط روزی ی بار میخوردم با میان وعده میوه

سیب خوبه ادمو سیر میکنه با دارچین و لیمو خوب میشد ماست کم چرب . خیار و سبزی 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بخور ولی کم بخور سعی کن برنج اصلا در هفته ی بار بخوری بیشتر نون خور ولی اونم اندازه الان من همش غذا های نونی میپزم مثلا مرغ و گوجه بدون برنج کباب شده یا مثلا خوراک لوبیا چیتی با نون بدون برنج 

2809