2777
2789

واقعا بش نیاز دارم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

من یکماه تمام دیوار رو زیر و رو کردم به جرئت میگم تموووووم دورکاریاش کلاهبرداری بودن...

منم در بدر دنبال دورکاریم نیست

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
من یکماه تمام دیوار رو زیر و رو کردم به جرئت میگم تموووووم دورکاریاش کلاهبرداری بودن...منم در بدر دن ...

دقیقا همینطوره 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینطوره

ان شاءالله یه کار خوب پیدا کنی...

فایلینگ کلون تو اصفهان دورکاری میخواست. کارش اینه که باید  تو دیوار به مالکایی ک خونشونو آگهی کردن زنگ بزنی و اطلاعات خونشونو توی اپلیکیشن کلون ثبت کنی. 

من زنگ زدم منتها چون اتاق برا خودم ندارم نشد کار کنم. چون راحت نیستم جلوی خونوادم به این و اون زنگ بزنم. 

2805
چه جالب حقوقش چقده عزیزم

شمارشو میدم زنگ بزن یا تو تلگرام پیام بده .

حقوقشو تو آگهیشون زده بود ۱۰ تا ۱۵ م. ولی برا اونابیه که روزانه آگهی زیاد بزنن.

09932013174

چقدر میدن؟

09932013174

زنگش بزن. 

بگو ما ک دورکار هستیم روزانه فایل زیاد نمیتونیم بزنیم. وگرنه انتظار دارن روزی ۱۰۰ تا فایل بزنی

شما خودتون انجام دادین سرکاری نباشه؟چقد در روز وقت میگیره؟

من قبلا فایلینگ کلید تو تهران کار میکردم. به اینکه زنگ زدم گفتم قبلا کار کردم خیلی خوشحال شد گفت حضوری بیا صحبت کنیم. من خودم اصفهانیم ولی نرفتم صحبت کنیم. چون حتی اگه هم میرفتم اتاق خصوصی برا خودم ندارم ک کار کنم

من الان زنگ بزنم بهشون چی بگم؟چطور راضیشون کنم من اصلا اصفهانی نیستم

دور کاری فرقی نداره کجا باشی..

فقط بگو اوایل ک ما دستمون تند نیست ک تند تند فایل بزنیم. 

2809