2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی خودت ولش کردی ؛ خودتم باید بری سراغش و عذر خواهی کنی و بگی دلت میخواد حرف بزنید و با هم باشین 

بهش پیام بده ببین چی میگه 

البته آویزونش نشو و گریه زاری و بحث نکن

عادی باش ؛ پسرا و مردا جنبه ندارن فکر میکنن کی هستن

وقتی خودت ولش کردی ؛ خودتم باید بری سراغش و عذر خواهی کنی و بگی دلت میخواد حرف بزنید و با هم باشین ب ...

ن خودم ولش نکردم بخاطر رفتاری م داشتم اون رفت 

من خیلی ترسیدم ک بره رفتم خیلی خودمو کوچیک کردم و هوا ورش داشت متاسفانه تو این دوماه تا همین سه روز پیش داشتم اصرار میکرپم بیادش😭

ممنونم😭

نگران نباش زیاد بهش فک نکن وابستگی واقعن سخته ذره ذره آدمو از بین میبره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نمیتونم فکر نکنم اولین بارم نبود ولی خیلی دوسش داشتم

باید تلاش کنی اینو بدون با اصرار کردن اون برنمی‌گرده رابطت چ مدت بود باهاش؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ن خودم ولش نکردم بخاطر رفتاری م داشتم اون رفت من خیلی ترسیدم ک بره رفتم خیلی خودمو کوچیک کردم و هوا ...

سمتش نرو حالا حالا ها

خودش بخواد برمیگرده؛ نخواد هم خودتو بُکشی نمیاد

بزار آزاد و راحت باشه

بخوای بپیچی بهش و اصرار کنی ازت بیشتر زده میشه و فکر میکنه لابد چه گُهی هست که رفتی دنبالش 

پس اصرار ؛ عجز و لابه نکن ؛ پسرا و مردا بدشون میاد

ی سال و نیم حدودن😭خیلی خوب بود

تاپیکای منم بخونی میفهمی چقد عذاب کشیدم وقتی رفت اما اصلا نباید محل بدی خودش یا برمیگرده ک معلومه دوست داره حسابی یا برنمی‌گرده ک ینی نسبت بهت بی احساسه