2777
2789
عنوان

امروز سالگرد بله برونه

152 بازدید | 21 پست

با نامزدم دو هفته ست قهرم بنظرتون براش کلیپی ک پارسال همین موقع تگش کردم رو واسش بفرستم و ینویستم( من کجا تو کجا فقط خواستم یادآوری کنم همچنان خداحافظ) لطفاً راهنماییم کنید یا اینکه بیخیال باشم و کلا باهاش حرف نزنم خیلی قهر قهروعه

بذار اون منت بکشه😬

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

آشتی کنین حیفه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ببین خواهش میکنم ازت برید پیش مشاوره آدم قهر قهرو نابودت می‌کنه تو زندگی تا آخر عمرت باید منت بکشی برید پیش مشاوره مشکل تون رو حل کنید 

بنظرم خودت دست به کار شو وقت مشاور بگیر به اونم زنگ بزن خیلی منطقی بگو رابطه ی ما نیاز به مشاوره داره وگرنه همه چی خراب میشه

ببین خواهش میکنم ازت برید پیش مشاوره آدم قهر قهرو نابودت می‌کنه تو زندگی تا آخر عمرت باید منت بکشی ب ...

پس بنظرت این چیزی ک گفتم واسش بفرستم اگ حرف زد میگم باید بریم مشاور یا بذارم خودش بیاد جلو 

ی هفته من قهر بودم هفته دوم اون قهره

خیلی بده خیلی... اینجور اصلا ادامه زندگی برا هردوتون سخته اینقد لجباز و غرور.. قهر باعث. دوری و سردی میشه فردا برای هردوتون تبدیل به عادت میشه. حتما برو یه مشاوره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810