2777
2789
عنوان

دل رو زدم به دریا و رفتم اراک

144 بازدید | 17 پست

قبلا بابام بهم گفته بود ما اصالتا اهل اراکیم 

خیلی کنجکاو بودم این شهر رو ببینم 

توی تهران دانشجو ام دیروز یه بلیط اراک گرفتم رفتم این شهر رو از نزدیک ببینم 

خیلی برام جالب بود که اراک انقدر برج داره فکر میکردم خونه هامون اکثرا ویلایی باشه 

خیلی جا هاش رو بلد نبودم فقط توی اینترنت سرچ کردم جا های خوب اراک چند تا جا برام آورد 

رفتم جهان پناه، گردو، باغ ملی، بازار سرپوشیده اش، مسکن و آخرش هم رفتم پاساژ گردی 

به درد سفر یه روزه که صبح بری شب برگردی میخورد 

توی شرکت واحد هاش اتوبوس برقی داره 

شهر خیلی گرونی هم بود 

یه تومنی گوشم آب خورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
مردمش هم خیلی بدجنسن

همه جای دنیا تو هر شهر و روستا و کشوری خوب و بد وجود داره بنظرم اینجور تفکیک درخور شخصیت کسی نیست 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

ما رستوران و کافه های خیلی خفنی داریم 

کلا دستپختمون خوبه 

ولی جای تفریحی نداریم 

امیدوارم بهت خوش گذشته باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم🥲.🇵🇸🫒🕊️
ما رستوران و کافه های خیلی خفنی داریم کلا دستپختمون خوبه ولی جای تفریحی نداریم امیدوارم بهت خوش گذشت ...

مرسی گلم 

به درد مسافرت یه روزه میخورد 

اما اینکه بری چند روز بمونی یا زندگی کنی رو دیگه نمی‌دونم 

خیلی قیمت جنس هاش بالاست 

اتفاقا اتوبوس برقی هاش خیلی قشنگ بود من دیدم ایستگاه های نزدیک اون کتابخونه بزرگه که دارن نزدیک جهان ...

شاید جدید گذاشتن من دیگه اونجا نیستم احتمالا بخاطر همین ندیدم سر میزنم و بنظرم حس نوستالژیک جالبی داره بازار و اطرافش امیدوارم خوش گذشته باشه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
مرسی گلم به درد مسافرت یه روزه میخورد اما اینکه بری چند روز بمونی یا زندگی کنی رو دیگه نمی‌دونم خیلی ...

قیمت هامون متفاوته 

خودمون یه جاهای ارزون هم بلدیم 

ولی درکل اره 

شهر گرونیه 

زندگی هم اینجا فایده نداره بس که آلوده است

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم🥲.🇵🇸🫒🕊️
چرا متنفری گلم چه اتفاقی مگه برات افتاده

خیلیییی اذیت شدم تو اون شهر ،اصن سراسر خاطره.بد و بدبختی،

اکسمم اونجایی بود یعنی پدر من یکیو دراورده بود

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
2809