2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8735 بازدید | 278 پست
سلام.بچه ها خیلی کوچیکن؟ خب بهشون اگر یاد بدن که زیاد جیغ جیغ نکنن چی؟ چون خودمم میفهمم سر صداشون زم ...

سر و صدا میکنن عزیزم مگه میشه نکنن همه شاکی بودن اون روز با دوچرخه نزدیک بود بزنن به ماشین یکی 

ما هم بچه داریم اگه نتونیم ببریم پارک قرار نیست ول کنیم بیرون که 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر و صدا میکنن عزیزم مگه میشه نکنن همه شاکی بودن اون روز با دوچرخه نزدیک بود بزنن به ماشین یکی ما هم ...

بله راست میگین شما، کلا زندگی تو آپارتمان سخته برای بچه ها تقصیر همسایه ها هم نیست🥲

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
2804

تو ساختمون ما میان هیچسکم اعتراضی نداره شکر خدا

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
برن تو پارک بازی کنن😐😐😐مادرشون خیلی ناراحتشونه بلند بشه ببرشون پارک😐😐😐😐😐

والا انگار خونه ویلایی

اینجا تکون بخوری صدا میات

الان که کولر خاموشه 

همسایه پایینی قشنگ صداش میات

چند روز با مدیر ساختمون بحثم شد گفت شارژ معوقه دارید گفتم شماره تلفن همسرم هست بهش بگید من ک مالک نیستم بعد بسته پستی برام اومده بود نمیداد گفتم بسته من چه ربطی به شارژ داره برگشت گفت دیگه بسته هاتو بگو نیارن اینجا گفتم به تو چه 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
2809