2777
2789
عنوان

مدیر ساختمونم رفتم دیدم بچه ها تو حیاط دارن بازی میکنن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 15320 بازدید | 278 پست
عصاب نداریم برید خونه ویلایی بگیرید بچه توخونه بند نمیشه بره تو حیاط بازی کنه گناه نکردن گه‌گیر ش ...

من خودم دو تا بچه دارم 😐😐😐بچه ها شون رو باید ول کنن تو حیاط ؟؟؟؟ چطور ما ول نمی‌کنیم ؟ شما از کجا میدونی من افسرده هستم ؟ همه همسایه ها شاکی بودن از دست سر و صدا 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس معلومه از قوانین بدت میاد و بی نظمی رو دوست داری سوال تاپیکم هم این نبود که مدیر ساختمون ها رو دو ...

از قوانین بدم نمیاد

الان یکی گردو ریخته تو تراس ما

بعد دیروز مدیر ساختمون اومده میگ تو اشغال میریزی پایین

انگار طبقه های بالا نمیتونن اشغال بریزن

من اصن اشغال نریختم 

ولی میخوام برم بریزم ک دیگ نیاد تهمت بزنه

2805
زندان درست کردین برا بچه ها؟تو حیاطن دیگه.جز ساعات استراحت بقیه وقتا چرا نتونن بازی کنن؟

تایم دارن دیگه 😐 انقدر جیغ جیغ میکنن همه ناراضی بودن 

عصاب نداریم برید خونه ویلایی بگیرید بچه توخونه بند نمیشه بره تو حیاط بازی کنه گناه نکردن گه‌گیر ش ...

معلومه از این مادرا هستی که برای راحتی خودش بچشو ول می‌کنه تو کوچه 

طفلک بچه ها

زندگی آپارتمانی همینه 

کسایی که بچه دارن باید به فکر باشن و براشون محیط بازی رو فراهم کنن نمیشه که هر وقت دلشون خواست بچه هارو بفرستن تو محوطه 

سروصدا برای بقیه اذیت کنندست

کاربر آقا
دوساعت اونم ۵ تا ۷ که هوا تاریکه به چه درد بچه میخوره عزیزم

هوا تاریک ؟ والا میان تو پارکینگ بازی میکنن 🤣وقتی اهالی ناراضی هستن از سر و صدا ؟ چیکار باید کنیم 

تازه با همینم بعضیا موافق نبودن

دقیقا چه پروعن

باورت میشه تو ساختمون ما یه نفر بچش از صبح تا شب در حال بدو بدو و کوبیدن بوده طبقه پایینی میره اعتراض می کنه

طرف به جای اینکه عذرخواهی کنه با پروویی تمام دعوا راه میندازه

اخر هم اونی که اعتراض کرده رو از ساختمون میندازن بیرون😐😐

سلام.بچه ها خیلی کوچیکن؟ خب بهشون اگر یاد بدن که زیاد جیغ جیغ نکنن چی؟ چون خودمم میفهمم سر صداشون زمان استراحت خیلی بده..اما دیگه دو ساعت مشخص در روزم گناه دارن بچه ها..بعد شاید مادرشون نتونه ببره پارک...به بچه هاشون بگن اگر میخوان بازی کنن بدون سر و صدا..نمی‌دونم..اینجوری بهتر نیست؟ یا زمانش بیشتر از دو ساعت باشه..باز شما مدیر ساختمونی تصمیم با شماست🙂

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸

برعکس گفتید 

شما اگر میخواید بچه هاتون راحت بازی کنن و هر موقع خواستن سروصدا کنن خونه ویلایی بگیرید😅

خودتون هم دارید میگید شخصی نیست پس تنها برای شماهم نیست و بقیه هم حق دارن

ربطی به افسردگی نداره بقیه مجبور نیستن سروصدای بچه های اهالی ساختمون رو همیشه خدا تحمل کنن 

هر چیزی هر جایی یه قانونی داره انقدر بی منطق نباشید 

کاربر آقا
2809