2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
۹۹۰ تومن دادم رژیم. چقدم هزینه کردم واسه موارد و مواد غذایی رژیم

خب میرفتی ای یو ای تعیین جنسیت 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
والامن راضیم خدابهم ۳تادختربده باهم ولی بچه بده منم اوایلش براپسراقدام میکردم ولی نه ماه گذشت خبری ن ...

من2سال گذشته خبری نیست، توکل به خدا 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
۹۹۰ تومن دادم رژیم. چقدم هزینه کردم واسه موارد و مواد غذایی رژیم

۴۰ درصو ممکنه بشه که اخرشم برمیگرده ب شوهر و خواست خدا، اخرشم اگه نشه میگن گفتیم صدرصد نیس و ivf میکردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
هزینش چقدره ؟

دولتی که زیاد نیست خصوصی هم درحد4،5تومن البته ای یو ای تعیین جنسیت قطعا یه خورده بیشترع هزینه اش

2809