یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۹۹۰ تومن دادم رژیم. چقدم هزینه کردم واسه موارد و مواد غذایی رژیم
خب میرفتی ای یو ای تعیین جنسیت
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
والامن راضیم خدابهم ۳تادختربده باهم ولی بچه بده منم اوایلش براپسراقدام میکردم ولی نه ماه گذشت خبری ن ...
من2سال گذشته خبری نیست، توکل به خدا
دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
دولتی که زیاد نیست خصوصی هم درحد4،5تومن البته ای یو ای تعیین جنسیت قطعا یه خورده بیشترع هزینه اش