2777
2789

دهه 70 وقتی دنیا اومدم چون دختر بودم بابام رفت زن دوم گرفت تا براش پسر دنیا بیاره زنش یه پسر دنیا آورد ولی بچه دومش دختر شد ولی مامانم بعد من یه پسر به دنیا اومد بابام زن دومش با دوتا بچه طلاق داد کلا رهاشدن کرد تا الان که من اصلا خواهر برادر ناتنیمو ندیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

فقط از عموم شنیدم برادر ناتنی معتاد شده خواهر ناتنی با یه بچه جدا شده مادرشون هم با یه پیرمرد ازدواج کرده

الان من با دوتا بچه آویزون خونه بابامم دارن خرج منو بچه هامو میدن 

میگم بابام تو این همه سال به اون بیچاره ها هیچی نداد فقط کنار ما بود حتی عروسی دخترش نرفت

پس بابات خبر از اون بچهاش نداره گناه دارن.الان بابات پیش شماست

بله پیش ماست واسه داداشام زن گرفته خونه ماشین خریده ولی به اون پسرش هیچی نداده

من میگم زنش هرچقدرم بد باشه بچه هاش گناهی نداشتن از بچگی تو فقر بزرگ شدن

نه هرکس سزای اعمال خودشو میده به بفیه کار نداره بابای شما هم به شما کار نداره 

حالا اینارو وا کن چی شد بابات زن اولشو طلاق داد 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

ادکمشو بخون چی شده بابام داره خرج منو دوتا بچمو میده

اینطور نیست که تو تاوان بدی،  سرنوشت ما از انتخابامون منشا میگیره،  مثلا اونی که زن دوم شده میدونسته مرد خیانتکار به هردلیلی ممکنه به خودشم خیانت کنه ، ولی گاهیم کارما میزنه ،فکرتو درگیر مسائل دیگران نکن عزیزم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بله پیش ماست واسه داداشام زن گرفته خونه ماشین خریده ولی به اون پسرش هیچی ندادهمن میگم زنش هرچقدرم بد ...

فقط اون بچها گناه دارن

ن عزیزم شما خودتونو اذیت نکیند این قضیه هیچ زبطی ب شما نداره ک تاوان بدین

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂یک دل و هزار دل حسرت🕊🍂
2809