2777
2789
عنوان

عصبانیم چرا باید جواب پس بدم به مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 46 پست
ووووای مادرشوهر منم همینهفقط کافیه یه لباس جدید بپوشم انگار داری گلوشو فشار میدی انقدر که حسودیش میش ...

واییی میدونم چی میگی،به نظزم رفتو امدتو خیلی باهاش کم کن،شما که توی یه ساختمون هستین خیلی سخته تو یه ساختمون زندگی کردن تو هر شرایطی ازت توقع دارن مهمونس داره توقع داره بری  کمکش دختراش میان باید بری هر کاری داشته باشه اول فکرش میاد پیش شما،کاش بتونی ازش جدا شی و مستقل شی ایشالله،

من شوهرم اولا خیلی دهن بین بود و طرف مادرش الان خیلی بهتر شده و دیگه مث قبل نیس خبرای زندگیمون و نمیبره بیاره،

من اتفافا لباس نوهامو میپوشم میرم گیشش حرصش بدم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امار رفت و امدامو داره پرو پرو هم میپرسه چرا داداشت تنها اومده بد چرا خواهرت تنها اومده نکنه شوهر ...

اصلن جوابشو نده بگو نمیدونم ،همیشه اطلاعات سوخته بده ،گاهی خودتو بزن حواس پرتی ب سوالاش گوش نده دیگه نمیپرسه

2805
چرا مگه من ادم نیستم سهمی ندارم تو این زندگی انقدر دارم جون میکنم همه چی واسه شوهرمه

چرا سهمی نداری!؟

مگه شوهرت مخالفت میکنه اگر بخوای چیزی برای کسی ببری

که ازش پنهان کنی؟؟

اگر شوهر شما پنهان از شما برای برادر یا خواهرش خزید کنه ناراحت نمیشی؟؟ وجدانن راستشو بگو

قطعا اگر دلت انقدر بزرگ که ناراحت نشی از اینکه ازت پنهانی میبره دلخور میشی

چرا سهمی نداری!؟مگه شوهرت مخالفت میکنه اگر بخوای چیزی برای کسی ببریکه ازش پنهان کنی؟؟اگر شوهر شما پن ...

پنهانی از شوهرم نبردم در جریان بود ولی رفتارش صد و نود درجه تغییر کرد بعدش که به ما چه خیرشون چیه به ما 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
چرا سهمی نداری!؟مگه شوهرت مخالفت میکنه اگر بخوای چیزی برای کسی ببریکه ازش پنهان کنی؟؟اگر شوهر شما پن ...

پنهانی از شوهرم نبردم در جریان بود ولی رفتارش صد و نود درجه تغییر کرد بعدش که به ما چه خیرشون چیه به ما 

اونا کار خیلی بدی کردنشما چرا از همسرت قایم کردی؟

نه بابا از شوهرم که قایم نکردم میدونست ولی بعد حرف ماکانش رفتارش عوض شد

اونا کار خیلی بدی کردنشما چرا از همسرت قایم کردی؟

نه بابا از شوهرم که قایم نکردم میدونست ولی بعد حرف ماکانش رفتارش عوض شد

2810