2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ماه بعد میخواد بیاد خونمون چند روز 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چه عروس مهربونی 

مهربون بودن دل میخاد کار هر کسی هم نیست 

چه با درک که می‌دونه درس داری و ممکنه مهمون داری باعث عقب افتادن از درس هات بشه خیلی کم پیدا میشه انسانی انقد با درک باشه هواشو داشته باش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره خیلی خوبه مادر شوهرم از این آدماییه که جنس مهربونیش با همه فرق می‌کنه

کاش ازین ادما زیاد شن ،من خیلی تنهایی کشیدم تو مجردیم فامیل شلوغی هم نداشتم از تنهایی دربیام ،ارزو میکردم خانواده شوهرم گرم و صمیمی باشن که دیدم حسود و بدذاتن 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
نه کنسل نشد عقب افتاد

منظورم همونه چون چند وقت پیش گفتی عروسیته

خدا رحمت کنه خاله همسرتون رو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کاش ازین ادما زیاد شن ،من خیلی تنهایی کشیدم تو مجردیم فامیل شلوغی هم نداشتم از تنهایی دربیام ،ارزو م ...

دقیقا 

خودت آدم مهربونی باش

حالا چه در نقش مادر شوهر مادر زن اصلا هر نقشی 

دقیقا خودت آدم مهربونی باشحالا چه در نقش مادر شوهر مادر زن اصلا هر نقشی

مهربونی از ذات خیلی از ادما پاک شده 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
به به چه عروس مهربونی مهربون بودن دل میخاد کار هر کسی هم نیست چه با درک که می‌دونه درس داری و ممکنه ...

اره دقیقا چون خیلی خوبه و مهربون و با درک 

اگه نه من آدم باج بده به کسی نیستم