2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
بله مشکلی نیستفقط جمله دوم رو متوجه نشدم

آدمهای کمیاب مثل شما وقت اضافی ندارن که به کسی بدن .  

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
آدمهای کمیاب مثل شما وقت اضافی ندارن که به کسی بدن .

وای

ممنونم لطف دارین

قربون شما🌺

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشهبکش بیرون دیگه خانمزبان جنگ زبان ادمای سالم نیستهر بچه ای با هر هویتی هم در جنگ بمیره یه جنایته

عجب ادبیاتی. 😊

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
عجب ادبیاتی. 😊

ببخشید که مورد پسندتون نیست😑

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

شما مشکلت بی اعتقادیه مشکل اینه که کلا دنیای بعد از مرگ رو قبول نداری ولی اینکه بیمار میدونست پرستار ...

اگر دلیل تمام اتفاقاتی که اطرافتون میافته رو روی زمین جستجو کنین خیلی بهتر به نتیجه میرسین تا توی آسمانها دنبال دلیل باشین . 

از یه اتاق دیگه چجوری گوشاش میشنیده

تمام اجسام امواجی ازخودشون ساطع میکنن که در یه حالاتی ذهن  فرد با اون امواج همسو میشه و متوجه اون جسم میشه . من در نزد زندگان هم مثال این رمزگشایی رو دیدم . 

باشه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

نرود میخ آهنین بر سنگ  موفق باشید

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
نرود میخ آهنین بر سنگ موفق باشید

امضام دوست عزیز👇

ممنون از آرزوی موفقیتتون

😂😂😂😂😂

چیزی رو که متوجه نمی‌شیم مسخره می‌کنیم

هوشمندانه ست

@gerdab    

کتاب هاوکینگ بیشتر علمیه

کتاب زیر کتاب ساده ایه ترجمه اش خیلی خوب نیست ولی ارزش خوندن رو داره

کتاب زیر بی نظیره ولی ینگینه و خوندنش یه دو سه هفتع ای طول میکشه به فرگشت هم فلسفی می‌پردازه

کتاب زیر یه کتاب خوبه راجع به تفکر نقاد

من دوسش داشتم

راجع به دعوت پاپ از هاوکینگ نشنیدم 

ببخشید خونه نیستم

عکسا رو تو گوشیم از قبل برا کس دیگه داشتم

وگرنه کتابای خوب دیگه ای هم دارم

یک سیستم زمانی کارا محسوب میشه که هر بار کلیدش بزنی روشن بشه و کار کنه . آیا تمام بیماران با مشهد رف ...

این دنیا تماما استثنا هست. چون دارای تکامل نیست. انسانها همه در یک سن نمی میرن. در لحظه تولد بمیره یا  تا بیشتر از 120 سال عمر داشته باشه. وقتی یه ویروس کشنده بیاد خیلی ها بهش مبتلا نمیشن در حالی که خیلی ها کشته میشن. ممکنه کسی با یک بار خوندن درسش رو متوجه بشه در حالی که کسی ده بار باید بخونه. در یک خانواده یک نفر سرطان بگیره ولی بقیه اعضا در سلامت کامل باشن. شفا هم همین حالت رو داره. جایزه نوبل رو به کسی دادن که مسعله ای رو ثابت کرد سالها بعد پسر همون شخص در رد نظریه پدرش جایزه نوبل رو دریافت کرد

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
این دنیا تماما استثنا هست. چون دارای تکامل نیست. انسانها همه در یک سن نمی میرن. در لحظه تولد بمیره ی ...

کی گفته در جهان تکامل وجود نداره؟

اصلا ارتباط فرمایش هاتون و پیام و نتیجه گیریش چی بود؟

همین طوری یه چیزی برا خودمون می‌گیم !!

@gerdab کتاب هاوکینگ بیشتر علمیهکتاب زیر کتاب ساده ایه ترجمه اش خیلی خوب نیست ولی ارزش خوندن رو دار ...

پاپ استيون هوکینگ رو دعوت میکنه برای بازدید از کلیسای سن پیر . هوکینگ ضمن دیدار از قسمتهای مختلف کلیسا به پاپ گفته بود دوست دارم اون سندی که گالیله امضاء کرده بوده که زمین دور خورشید نمی‌چرخد و این خورشیده که دور زمین میچرخه رو ببینم 😂😂😂😂😂😂😂😂

2810