2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
براتون انجام دادم.ولی اسی شما ندیدی دلیل بر انکارش نیست پارسال ی دختر از ته روستاها ک اصلا این برنام ...

من که نگفتم هر کی دیده دروغ می‌گه

فقط می‌گم از نظر علمی قابل توضیحه

و نمی‌شه یه نسخه ای ازش پیچید برای تجربه واقعی مرگ

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من که نگفتم هر کی دیده دروغ می‌گهفقط می‌گم از نظر علمی قابل توضیحهو نمی‌شه یه نسخه ای ازش پیچید برای ...

علم؟ شما دانشمند هستین؟ هر روز تحقیق و آزمایش میکنید؟ آیا تمام تجهیزات علمی تکامل کامل دارن؟ علم پایان یافته؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا حرف های شما رو قبول ندارم .... و به اون دنیا که زندگی جدید ماست اعتقاد دارم

نداشته باشین

فقط به موضوعات با تردید و انتقاد نگاه کنین

زندگی که زیر بار سوال نره ارزش زیستن نداره

تمام حرف من اینه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

علم؟ شما دانشمند هستین؟ هر روز تحقیق و آزمایش میکنید؟ آیا تمام تجهیزات علمی تکامل کامل دارن؟ علم پای ...

الان چه ربطی دلشت

این مغالطه است

دو تا چیز رو که لهم ربط ندلدن بیان می‌کنین و ازش نتیجه گیرس می‌کنین

من دلیل این همه خشم کامنت ها رو می‌فهمم و فقط دلم برای تنهایی و ترس خودمون می‌سوزه

حدیث هست که چند چیز انسان رو از توحید خارج میکنه یکی از اونها تکبر و غرور هست. مثلا بگی من همه چیز دانم

بله!!

من همیشه میگم شما دین رو دوست نداری باشه 

ولی انقدر که چیزهای ضد دینی میخونی یه کم هم در مورد دین تحقیق کن یک بار نگاه ضد دینی تون رو کنار بزارید و بی‌طرف تحقیق کنید ترجمه وتفسیر قرآنی بخونید چند تا سخنرانی مذهبی گوش کنید چه ایرادی داره زیاد وقتتون رو نمیگیره وبعد قضاوت کنید وتصمیم بگیرید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
من که نگفتم هر کی دیده دروغ می‌گهفقط می‌گم از نظر علمی قابل توضیحهو نمی‌شه یه نسخه ای ازش پیچید برای ...

ببخشید عزیزم پس.

من فکر کردم کلا انکار کردید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
الان چه ربطی دلشتاین مغالطه استدو تا چیز رو که لهم ربط ندلدن بیان می‌کنین و ازش نتیجه گیرس می‌کنینمن ...

برداشت شما مغلطه بوده. شما از نظر علمی دنبالش میگردید و من هم میگم مثلا تا چند سال پیش که میکروسکوپی نبوده یا تلسکوپی نبوده پس میشه وجود میکروب و سیارات مختلف رو کتمان کرد

موزه انسان فرانسه پر از جمجه آفریقایی ها و مردم چاد هست. خود آمریکا هم بمب شیمیایی به سر هیروشیما ان ...

من که نگفتم تمام جنگ ها کار مسلمان ها یا افراد دیندار بوده

ولی آدمای بسیاری در تاریخ به واسطه ایدئولوژی های مذهبی کشته شدن

می‌خواین منکر این قضبه بشین؟

جنگ های الان خاورمیانه توسط اشخاصی با باورهای مذهبیه که هر کدوم مال خودش رو صحیح تر میدونه

در حالب که جز ننگ و ظلم نیست

برداشت شما مغلطه بوده. شما از نظر علمی دنبالش میگردید و من هم میگم مثلا تا چند سال پیش که میکروسکوپی ...

من گفتم نمی‌شه از تجربه های نزدیک له مرگ یه نسخه ای برای مرگ پیچید

اون توجیهاتیی که میکنن با توجه به تجربه گرها دلیل فیزیکی   بدنی دارن

و درنهایت با تردید و انتقاد به موضوعات نگاه کنیم

در حالی که خودم تو تاپیکمم حرفلی منو عوض نکنین با این همه خطای شناختی!!

من که نگفتم تمام جنگ ها کار مسلمان ها یا افراد دیندار بودهولی آدمای بسیاری در تاریخ به واسطه ایدئولو ...

تمام دنیا دارن داد میزنن نسل کشی مردم غزه رو متوقف کنید اون وقت شما میگین دو طرف حرف خودشون رو میزنن. تو شرایط نامتوازن قرار داره غزه. و بعد هم  در جواب خانم دیگه ای بود. 

من گفتم نمی‌شه از تجربه های نزدیک له مرگ یه نسخه ای برای مرگ پیچیداون توجیهاتیی که میکنن با توجه به ...

خطای شناختی؟ یک بار دیگه جوابهاتون رو بخونید

من همیشه میگم شما دین رو دوست نداری باشه ولی انقدر که چیزهای ضد دینی میخونی یه کم هم در مورد دین تحق ...

اتفاقا من صدها بار موضوعات دینی رو مطالعه کردم

جز تناقض ، جز ابهام ، جز خشم و ترس و درد چیز دیگه ای نداشت

ولی وقتی سوگیرانه نگاه کنیم و از کنار زدن باور های فبلیمون بترسیم نهایتا می‌شه خشم موجود در کامنت های تاپیک من

من اصرار نددرم شما دیندار نباشین

فقط می‌گم به زندگی عمیق تر و دقیق‌تر نگاه کنین

تمام دنیا دارن داد میزنن نسل کشی مردم غزه رو متوقف کنید اون وقت شما میگین دو طرف حرف خودشون رو میزنن ...

من که از اسرائیل جانبداری نکردم

من گفتم جنگ اسرائیل به بهانه محتواییه که در دینشونه

هر دو طرفم محتواس دینی خودشون رو صحیح تر می‌دونن

حدیث هست که چند چیز انسان رو از توحید خارج میکنه یکی از اونها تکبر و غرور هست. مثلا بگی من همه چیز د ...

من کی گفتم من همه چیز می‌دانم؟

من که گفتم راجع به همه چیز تردید و نقد داشته باشین و عمیقا در موردش فکر کنین!!

2810