2777
2789

چیکاز کنم از کجا بدونم سقط نشه خونریزی ندارم فقط درد دارم البته بعد از اینکه راه رفتم دو سه خیابونی لطفا بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

فک کنم عادیه عزیزم منم دیروز راه رفتم احساس میکردم مهره های کمر دارن جدا میشن پاهام بشدت درد گرفته بود میخواستم زار بزنم چون شکم هامون بزرگه شده ب ستون فقرات فشار میاد دیگه

باز تو هفت ماهی،،، من 9هفته بودم،، لک بینی هم داشتم،، پرتم کرد رومبل،، گلومو فشار داد.. سگ عوضی

یعنی میشه ی روزی منم بیام تاپیک بی بی چک مثبت بزنم ..ینی میشه؟؟یساله منتظرم😔
باز تو هفت ماهی،،، من 9هفته بودم،، لک بینی هم داشتم،، پرتم کرد رومبل،، گلومو فشار داد.. سگ عوضی

مردم تو خیابونم هم به زن با شکم گنده ترحم میکنند 

هرجا صف باشه فورا میفرستن جلو بگیری بری 

اتوبوس یا مترو بری فورا بلند میشند بشینی 

همکار باشند رعایت حالت میکنند

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مردم تو خیابونم هم به زن با شکم گنده ترحم میکنند هرجا صف باشه فورا میفرستن جلو بگیری بری اتوبوس یا م ...

خاهر خوبه خودت گفتی آدم..... عزیزم خودت جواب خودتو دادی.... توضیح زیادی فقط سرتو درد میاره.... چ بگم اخه من دیگ

یعنی میشه ی روزی منم بیام تاپیک بی بی چک مثبت بزنم ..ینی میشه؟؟یساله منتظرم😔

نگران نباش ایشالله که چیزی نشده...خودت بزن موش مردگی گمشه ببردت دکتر....یکم بترسونش....منم رو بچه ی  اولم بخاطر حرفهای چرت ننه ش منو بدجور کتک زد...خودمو زدم به غش کردن ترسید منو برد بیمارستان اونجا صدای قلب بچه رو گذاشتن خداروشکر بهش آسیب نرسیده بود....اما مث سگ ترسیده بود اونجا خانم دکتر گفت حراست خبر کنم گفتم نه نمیخام شکایت کنم همین که خودش به غلط کردن افتاد کافی بود...دیگه تکرار نشد...الان پسرم ۱۰سالشه خداروشکر صحیح وسالم شوهرم واسش میمیره.....البته شاید یادش رفته ....ولی خب تو بترسونش....واینکه باهاش کل کل نکن....فشار گرانی مردا رو وحشی کرده.....

2809