2777
2789

شوهرم میخواد سوپر مارکت بزنه البته دونفرن ک سخت نباشه چون سوپرمارکت ۲۴ ساعت باید باز باشه ب غیر از اخر شبا

چجوریه زندگی خوب پیش میره؟

ما اول زندگی هستیم میترسم تازه عقد کردیم

کار خودش خیلی سنگینه خیلی اذیت میشه از نظر جسمی

زیاد راضی نیستم ب سوپر مارکت ولی دلم میسوزه واسش سختی میکشه اگه بزنه هم حقوقش خیلی خوب میشه

میگن کسایی ک سوپر مارکت دارن زندگی ندارن کم پیش زن و بچه هستن اره؟ درامدش ولی خوبه

چه کنم؟ از من مشورت میگیره هی میگم نه ولی میخوای بزن

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

مغازه داری قبلا خوب بود الان فایده نداره همسرم داره مغازمونو جمع میکنه ماشین سنگین بخره ب امید خدا

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موفق باشه

ممنون گلم همچنین

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اتفاقاسوپرمارکت خیلی خوبه درامدشم عالیه بعدم کارسختی نیست بنظرمن

یه هفته باید صب تا ظهر بره یه هفته بعدازظهر تا اخرشب

ساعت کاریشو دوس ندارم🥲

من براش دریا شدم او با برکه می‌پرید

سوپری سخته. پولم نداره. هرچی درمیاد باید یه پولی هم بزاره روش بتونه همون جنس بخره بداره تو معازش.شوه ...

فقط جنس های معازه میشه سرمایتون. شریک هم افتضاح هس. چدن سوپری هس خیلی سخت میشه حساب کتاب . هر روز خرید و چک و فروش و دفتر و.....