2777
2789
@niniyar_1 @niniyar_2 نی نی یار عزیز این کاربر مشکل داره ضمنا همه تاپیکا داره بی ادبی میکنه

سلام عزیزم شما پست اولتون رو حذف کردید؟ چون ایشون در پاسخ به اون پست این کامنت رو ارسال کردند

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم که داری دفاع میکنی بعضیا بیشعورن دیگه کاری نمیشه کرد ولشون کنیم بهتر بی دلارو

فداتم سن سونو دقیق،، دکتر رو بیخیال.... با سن سونو الان همه چیت اوکیه. ـبیخودی استرس نده بخودت... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه دوستم سونو شکمی بود

پس خیالت راحت 

دیده میشه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سونواژینال دقیق تره .چون شکمی بوده ریز بوده نتونسته ببینه دو هفته دیگه بری همه چیز حله 

لکه بینی که نداری

پس خیالت راحت دیده میشه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سونواژینال دقیق تره .چون شکمی بوده ریز بوده نتونسته ببینه د ...

نه اصلا لکه بینی ندارم یکم ترشح سفید دارم و هراز گاهی چند ثانیه زیر شکمم درد میگیره همین 

جدی میگی وای خیلی خوشحال شدممم🥹❤️

اره بخدا.. پنج هفته معمولا همون ساک بارداری هست.. همه همینن.. منم همین بودم.. الکی استرس کشیدم... تو دیگ لطفا استرس نده بخودت... اوکیه همچی... انقدرم دیگ سر این قضیه هی نپرس از بقیه.. هی استرس بگیری... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره بخدا.. پنج هفته معمولا همون ساک بارداری هست.. همه همینن.. منم همین بودم.. الکی استرس کشیدم... تو ...

باشه همین کارو میکنم استرسم بخاطر این بود. که من نمیدونستم باردارم سرم زدم که توش ۳تا امپول ریختن برا همین ترسیدم

باشه همین کارو میکنم استرسم بخاطر این بود. که من نمیدونستم باردارم سرم زدم که توش ۳تا امپول ریختن بر ...

همینک ساک دیده شده،، ینی داخل رحمه،، تااینجا اوکیه... واس هرچیزی استرس نگیر، بسپار بخدا.... سنگ از اسمون بریزه رو سرت،، خدا نخاد خودت و بچت سالم میمونین،، پ بسپار بخودش

خدارو هزار مرتبه شکر عزیز دلم

توام اصلا غصه نخور

منم هی بهم میگفتن باید دیده بشه و.. 

دکترم گفت خیلی عادیه 

بعد اینم که قلبش تشکیل بشه سن واقعی جنین مشخص میشه بعدا میفهمی چقدر کوچولو بوده الان

توام اصلا غصه نخورمنم هی بهم میگفتن باید دیده بشه و.. دکترم گفت خیلی عادیه بعد اینم که قلبش تشکیل بش ...

خیلی خوشحال شدم با حرفاو راهنماییاتون مرسی عزیزدلم