2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 30 پست

حق داشته 

همونطور که بچه تو عزیزه اونم بچش عزیزه 

رو تربیت بچت کار کن

پارسال یکی دختر منو زد معلمش به موقع نرسیده بود موهای دختره رو میگرفتم رو زمین میکشیدمش

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همشون همومیزنن

خوب واقعا این رفتار نرمال نیست نه برای دختر شما نه برای کل اون کلاس . به نظرم هم تربیت خانوادگی مهمه هم محیط . تعجب کردم انقدر بی تفاوتن والدین کلاستون نسبت به این ماجرا . یه جلسه حضوری بذارید حرف بزنید درباره اش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2805

تو کلاس پسرمنم یکی هست همش همه رو میزنه.پارسال هم اذیت میکرد تازه به مامانش که گفتم شاکی شد و با من دعوا کرد

که خداروشکر با معلم بحثشون شد و کلاس بجه رو عوض کردن.اما دوباره امسال باهم افتادن

همه مامانا ناراحتن ازش

بعد زنه هرهر میخنده

خب مشکل از دختر شماست،باید بهش یاد بدی نباید کسی رو بزنه...البته کار اون خانوم هم اخلاقی نبوده ،من ج ...

دیگه‌موندم چیکارکنم ازدستش خسته شدم اینجوری پیش بره دیگه‌نمیذارم بره مدرسه

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
انقدبخدامیگم جایزه میخرم

ن عزیزم جایزه کار ساز نیست دختر شما برای اینکه دوستش دورش داشته بازی میکرده پاشده زده تو این سن کنترل عصاب نداره باید از مشاور کمک بگیری وگرنه تو بزرگسالی مشکل ساز میهش و همین کنترل نکردن عصاب عواقب بدی براش داره

تو کلاس پسرمنم یکی هست همش همه رو میزنه.پارسال هم اذیت میکرد تازه به مامانش که گفتم شاکی شد و با من ...

نه بابام خیلی حوصله میکنم من انقدرمعذرت خواهی میکنم ازهرروشی میرم جلوتادرست بشه

خب مشکل از دختر شماست،باید بهش یاد بدی نباید کسی رو بزنه...البته کار اون خانوم هم اخلاقی نبوده ،من ج ...

امسال دوتا بچه های کلاس پسرم با هم دعواشون شده بود 

بعد مامانا با هم صحبت کرده بودن و به بحث ختم شده بود.مدیر به کسی که اول پیام‌داده میگفت کارتون خلاف قانونه اصلا نباید به مامانش چیزی میگفتید 

واقعا خلاف قانونه؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

فردا برو مدرسه با مدیر صحبت کن که معلم و ناظم بچه ها رو کنترل کنن و اگر تکرار بشه این بار میری بازرسی اموزش پرورش.

خودت هم یه وقت مشاوره با مشاور مدرسه بگیر ، مشکل دخترت رو حل کن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
امسال دوتا بچه های کلاس پسرم با هم دعواشون شده بود بعد مامانا با هم صحبت کرده بودن و به بحث ختم شده ...

خلاف نمیدونم ولی درست نیس من موضوعی بشه و تنشی باشه  بین بچه من و همکلاسیش 

به معلم یا مدیر میگم نه والدین اون دانش اموز

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
امسال دوتا بچه های کلاس پسرم با هم دعواشون شده بود بعد مامانا با هم صحبت کرده بودن و به بحث ختم شده ...

چه قانونی؟مثلا ما تو کتاب قانون اساسی یا اساسنامه مدرسه بند فلان داریم که خانواده نباید دخالت کنن؟نه عزیزم قانونی که وحود نداره منتها چون اکثر موارد ختم میشه به درگیری بین خانواده ها میگن به مدرسه بگین که اونا واسطه بشن بهتره

باید به مدیر یا معلم ارجاع بدن

مسئولین مدرسه یا میتونن میانجگری کنن مشکل حل بشه

یا خودشون با والدین تماس میگیرن

هرکه خودش کت تنش کنه بره به دادخواهی که نمیشه

ایشونم اشتباه کرده عکس بچه رو گذاشته توی گروه 

اسمش روشه بچچچههههه

باید به معلم و مدیر می‌گفت 

حالا استاتر از موضع پایین داره حرف میزنه

شماها هم میگید مقصر بچه تو بوده 

شایدم نبوده

اصلا بوده 

اینجا مقصر بوده

ده جای دیگه شاید همین بچه مورد بی مهری قرار بگیره

چرا اون خانم عکسش رو گذاشته توی گروه 

بین همه ی مادرا این بچه رو گاو پیشونی سفید کرده

هرکه هر کار کنه بندازه گردن این

همه هم بگن آره دیگه شر کلاس همینه

کار همین بوده 

یادمون باشه اونی که کتک زده

اونی که کتک خورده

دوتا بچه ان

فردا برو مدرسه با مدیر صحبت کن که معلم و ناظم بچه ها رو کنترل کنن و اگر تکرار بشه این بار میری بازرس ...

عزیزم رفته درستش کردم 

2810