2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین سر نماز دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 21 پست
معمولا اولین خرید برای عروس با ی مناسبت یا عید و جشنه تا حالا شده جشنی بشه کادو نگیره؟ البته بگما هر ...

خیلی زیاد دست و دلبازه منم خودم مشکلی ندارم که پول نمیده بهم چون خودمم شاغلم ولی همکارام و دوستام هی بهم میگن چرا بهت پول نمیده چرا فلان لباس و که میخای برات نمیخره و بهش نمیگی

کادو گرفته مناسبت ها برام

عزیزم حق دارع ولی بزار عقد رسمی بشید بعد

خیلی زیاد دست و دلبازه منم خودم مشکلی ندارم که پول نمیده بهم چون خودمم شاغلم ولی همکارام و دوستام هی بهم میگن چرا بهت پول نمیده چرا فلان لباس و که میخای برات نمیخره و بهش نمیگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما حتی عقد رسمی هم که میشیم نمیگیم . ببخشید اینجور میگم ولی مگه دختر سر سفره باباش اضافیه که همون او ...

خیلی زیاد دست و دلبازه منم خودم مشکلی ندارم که پول نمیده بهم چون خودمم شاغلم ولی همکارام و دوستام هی ...

نمیدونم عزیزم . این تصمیمی هست که خودت باید بگیری . ولی ما اینو کسر شان پدر خودمون میدونیم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2805

عکس لباس بفرست بگو بنظرت این قشنگ خوشم اومده ببین میگه باشه میزنم حساب بخر یا بیرون رفتین مغازه وایستا بگو از این لباس پشت ویترین خوشم اومده بریم داخل بخرم اینجوری غیر مستقیم بگو 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خیلی زیاد دست و دلبازه منم خودم مشکلی ندارم که پول نمیده بهم چون خودمم شاغلم ولی همکارام و دوستام هی ...

خواهش میکنم به خاطر اطرافیان به شوهرت چیزی نگو همین اطرافیان چندبار تا حالا زندگی رو برای منو شوهرم زهر کردن ببین خودت چه حسی داری اگه به نظرت خسیس نیست و دست و دل بازه بهش چیزی نگو خودش برات می‌خره اون اطرافیان نوبت خودشون که میرسه کلا نظرشون تغییر میکنه اینو به چشم دیدم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40