2777
2789

یه دختر تو مدرسمون داریم. از اون دخترای پرانرژی و برون گرایی که با اکثریت افراد مدرسه دوسته. منم یکی از همون آدما بودم که میخواستم باهاش رفاقت کنم اما متوجه شدم وقتی نزدیکش میشم، زیاد تحویل نمیگیره و در کل نتونستم باهاش دوستی برقرار کنم. بعد یه مدت شنیدم که نشسته و پشتم حرف زده پیش یه سری دیگه. 

درحالی که من نه این دختر خانوم رو میشناسم، نه اون منو خوب می‌شناسه، نه باهم برخورد و ارتباطی داشتیم و نه سو تفاهمی.

با همه خیلییی خوب و مهربونه اما به من که میرسه طوری میشه انگار شیادم و آدم بدیم. 

و میشه گفت اولین نفری هست که تو مدرسه اینجوریه باهام، هر کاری کردم نتونستم دلیلش رو بفهمم.

این کاربری دست چندین نفر است.

اون ایراد داره شما دنبال عیب در خودت نباش . خودت رو فراتر از اون بدون که نیاز به دوستی باهاش نداشته باشی . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ولش کن چه اصراری داری باهاش دوست بشی؟

الان دیگه ولش کردم از وقتی شنیدم پشتم حرف زده. دو سه بار خواستم بهش نزدیک بشم، دیدم نمیشه که نمیشه! 

از نظر سلیقه و علاقه هم خیلییی بهم شبیهیم.

2804
اون ایراد داره شما دنبال عیب در خودت نباش . خودت رو فراتر از اون بدون که نیاز به دوستی باهاش نداشته ...

دیگه ول کردم و دنبال دوستی باهاش نیستم هرچند برام سواله چرا باید طرف الکی از یکی بدش بیاد. حتی اگه الکی نباشه چرا باید دنبال حل مشکل نباشه و اینجوری پشتش حرف بزنه 

الان دیگه ولش کردم از وقتی شنیدم پشتم حرف زده. دو سه بار خواستم بهش نزدیک بشم، دیدم نمیشه که نمیشه! ...

شباهت مهم نیس به‌ هردلیلی ک واقعا مهم نیس نمیخواد رابطه برقرار کنه بگذر و اهمیت نده

دیگه ول کردم و دنبال دوستی باهاش نیستم هرچند برام سواله چرا باید طرف الکی از یکی بدش بیاد. حتی اگه ا ...

فکر نکن همه افراد منطقی فکر میکنن . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
شباهت مهم نیس به‌ هردلیلی ک واقعا مهم نیس نمیخواد رابطه برقرار کنه بگذر و اهمیت نده

اما این دلیلی نمیشه پشتم حرف بزنه نه ؟ مشخصا سر یه چیزی نمی‌خواد قبول کنه که رفته پشتم حرف هم زده

هرچند دیگه بهش اهمیت نمیدم..ممنون بابت نصیحت  

اما این دلیلی نمیشه پشتم حرف بزنه نه ؟ مشخصا سر یه چیزی نمی‌خواد قبول کنه که رفته پشتم حرف هم زدههرچ ...

خواهش میکنم نصیحت نیس تجربیات خودمه ک بهتره ب آدما اگه تمایل ندارن زیاد نزدیک نشی...

پشتت چه حرفی زده؟ اگه ب دوستات در موردت بد گفته ک اونا میشناسنت و متوجه میشن چرند گفته