2777
2789

بعد از یه مدت که واسه کارش نبود امشب اومد باز دوباره یه مدت نیست وسط رابطه هی با تندی میگفت صاف شو انقدر کج نشو یا تکون نخور خب چجوری میشه حین رابطه که معذرت میخوام اون باعث میشه من تکون بخورم ثابت وایستم بعد هیچی نگفتم دوباره بعد از دو دیقه در پوزیشنی که اصلا بلدنیستم و دوست ندارم پاهام و دستامو محکم فشار میداد ک مثلا منو تنظیم کنه منم اینجا بهش گفتم چرا دستمو فشار میدی اونم چرت و پرت گفت و بحث شد لباسش پوشید و الان تایم کارش شد رفت با دلخوری 😔😔بازم معذرت میخوام رک گفتم با جزئیات😔😔 من همون موقه بهش گفتم رابطه عاشقانه میخوام نه خشن 

بنظرتون من مقصرم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون مقصره نباید اینجوری میگفت 

حالا وقتی اومد بهش قشنگ توضیح بده 

خانوم هستم 👸👨‍👩‍👦‍                 وقتی ریپ میزنی جوابتون نمیدم یعنی در حدی نیستی که باهات بحث کنم وقتمو از سر راه که نیاوردم با ی احمق دهن به دهن بشم 😎😆😆😆

2804

نه عزیزم برای منم پیش اومد گاهی

میدونی مابااقایون فرق داریم نیازما بغیر ازجنسی احساسی هم هست و دوستداریم تورابطه عاشقانه جلوبریم

ولی اقایون زود میدن سراصل مطلب اگه دغدغه هم داشته باشن که دیگ بدتر، خودتو ناراحت نکن اگه اومد از دلش دربیار و بهش بگو اذیت شدی. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
2809