2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اه عزیزم و در کل هم میگن باید ی مدت از فلان دوره بگذره تا بتونین دوره بعدی ثبت نام کنین

اهان ممنووووونم لطف کردین🩷🩷

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805
والامربی های ما یکی از یگی دیگه بدهیکل ترن

خخخ عزیزم من خودم با این ک مربی رزمی هستم و هیکلم درشته اما کاملا رو فرمم حتی یه ذره شکم و پهلو ندارم موندم چطور یکی ک بدنسازه میتونه بد فرم باشه😑😂

خخخ عزیزم من خودم با این ک مربی رزمی هستم و هیکلم درشته اما کاملا رو فرمم حتی یه ذره شکم و پهلو ندار ...

شاید علتش تغذیه ناسالم باشه و اینکه بعد گرفتن مدرک دیگه ورزشو کم میکنن.مربی ما ک دوتا هم پسر داره خیلی خوش هیکله 

عزیزم من مدرک مربی گری درجه سه رو گرفتم و ادامه ندادم بزار برات شماره آقای گروسی و بزارم ک کارشون همینه 

اطلاع رسانی از دوره های مربیگری
نمونه سوالات مربیگری 📝
مطالب مفید و فیلم های آموزنده ✅
جهت ارتباط با ادمین با شماره
0919 878 0458 در تلگرام پیام دهید
فالو کنید
ttp://www.instagram.com/mohammadqarusi

من دوره عملیم مونده بود شرکت نکردم 

بدنساز نیست مربی بدنسازیه فرقشو میفهمی؟؟؟

شما مثلی ک خیلی نمیفهمی و چون انقد تو این فضای مجازی سیر کردی حرف زدنتم مثل فهمیدنت شده ،کسی ک مربی بدنسازه باید چندین سال حداقل بدنسازی کار کرده باشه ن مثل شما تپه ای از پی و چربی باشه😂😂

شما مثلی ک خیلی نمیفهمی و چون انقد تو این فضای مجازی سیر کردی حرف زدنتم مثل فهمیدنت شده ،کسی ک مربی ...

ببین شما هم فکر کنم حتی عقده ی یه ورزش ساده رو داری نمیزارن بری آخی

تابحال مربی دیدی عزیزم وای چه سوالی پرسیدم ببخشید

ولی من از نزدیک با خیلیاشون آشنام میشناسم 

اشگال نداره توهم میری میبینی

ببین شما هم فکر کنم حتی عقده ی یه ورزش ساده رو داری نمیزارن بری آخیتابحال مربی دیدی عزیزم وای چه سوا ...

اره دیدم اتفاقاشاگردای مث شما با آرزو ورزش هم زیاد دیدم ک دو روز میان میگن استاد ما میخوان ب دان برسیم ب ماه نرسیدن معلوم نیست سرشون از کدوم سوراخ در میاد ک شوهراشون از خوپه میندازنشون بیرون😂😂😂😐🤧

موفق باشی گل