2777
2789

فعلا این دوتا کتابو تموم کنم هنر کردم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکساعت الی دوساعت ورزش 

کتاب خودنم خیلی وقته دیگ نخوندم آخریشو یادم نیست 

مهارتم بستگی داره شاید ی ساعت بعضی اوقات بیشتر زمان روزم 

زبانم بعضی اوقات ازش یاد کنم نه همیشه 

ورزش پنج روز در هفته در حد یکساعت خونه با فیلمای یوتوب انجام میدم معمولا صبحا قبل از کارم کتابم بعد از ظهرا که پسرم خوابه کارامو که کردم چند صفحه میخونم زیان خیلی وقته نخوندم ولی اینروزا سعی میکنم با فیلمای اموزشی نقاشی یاد بگیرم پسرم عاشق نقاشیه و هی میگه براش بکشم ولی من هیچی بلد نیستن

نیم ساعت در روز ورزش 

۱ ساعت رقص 

کتاب هم فعلا ندارم باید بخرم 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

تقریبا سه ساعت واسه ورزش(مسیر رفت و برگشت و....) ،چهار ساعت هم کتاب ،یک ساعت گوشی 😂،شش ساعتم کلاس ،دو ساعت در راه کلاس ،شش ساعتم بچه و کار خونه تقریبا ،دو ساعتم خواب ,خیلی خسته ام همیشه 😢

هر روز باشگاه میرم تقریبا یک ساعت و ربع میشه

دو روز تو هفته جز باشگاه یوگا هم میرم 

هر روز خوونه ۱۰ دقیقه مدیتیشن میکنم 

روزی ۱۵ دقیقه کتاب میخونم غیر مرتبط با کارم

روزی ۱۵ دقیقه هم زبان ، یا گوش میدم یا میخونم ک باید بیشتر بشه ولی وقت ندارم در حال حاظر 

روزی یک ساعت ویدیو های مربوط به رشته و کارم رو میبینم 

2810