2777
2789

نشنیدم ازش حرفی 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر سابقم جلو چشمم به داداش و بابام نفرین کرد🥺سر اینکع میخاستم مستقل بشیم خدارو شکر قطع رابطع کردیم و بعد هم جدا شدیم 🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
2805

زیاد نشنیدم ولی خب سادست یه حرفایی یهو میزنه آدم تا عمق وجودش میسوزه 

مثلا من جهیزیه نداشتم شوهرمم گفت کسی حق نداره دخالت کنه خودمون می‌خریم 

بعد دوسه سال پیش خواستم چرخ خیاطی بخرم مادرشوهرم هی میگفت نخر مال منو ببر استفاده کن یهو یروز جمع بودیم برگشت جلو همه گفت کاش تو چرخ خیاطی نمیخریدی مال منو میبردی آخه عروس بعدی بیاد حتما میاره با خودش دیگه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

شب عروسیم عادت بودم..گفت بیچاره پسرم انقدر خرج کرده توهم‌وضعیتت اینجوره..

یکبار هم‌جلوی مادر جاریم گفتن این اصلا سینه نداره و بدجور حالمو گرفت..بعداز هفت سال این دومورد رو بهش گفتم..گفت شوخی کردم!منم شوخی شوخی باهاشون‌کات کردم.🙂

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

نمیدونم کی قراره بچه دار بشی اصلا میشه یا نه

تو اقدام بودم و خبر داشت هی می پرسید چی شد منم یه سال عذاب داد کلی اشک ریختم بعد یه سال فهمیدم ایراد از همسرمه که واریکوسل داره آزمایش و سونوی شوهرمو برداشتم مستقیم رفتم خونه شون گفتم پدر منو درآوردی بیا ایراد از پسر خودته باور نکرد گفت آزمایشارو بده ببرم به دکتر نشون بدم دادم بهش گفتم رفتنی پسرتم ببر بذار معاینه ش کنن مطمئن شو بعدم با خیال راحت برگشتم خونه نمیدونی چقدر حالم بد بود خوشحال بودم که روش کم شد ناراحت بودم که همسرم مشکل داشت و اذیت میشد انصافا همسرم یه بارم نگفت چرا بچه دار نمی شیم تازه دو بارم با مامانش دعوا کرد گفت اذیتمون نکن به تو مربوط نیس اشک مینا رو درنیار

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

2809