2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

هوفففف

منم با بغض اومدم سر کار

اما دلم روشنه امیدم به خداست اون همه چیو به بهترین شکل ممکن حل می کنه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
دیروز یه جمله تو مترو خوندم خیلی درست بودنوشته بود حال خوب ساختنی استما باید یاد بگیریم تو این اوضاع ...

جمله واقعی رو بیا من بهت بگم .. خدا نخواد بسازی هم خراب میشه !! همه چیو باید خدا برات بخواد .. نخواد نمیشه 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
جمله واقعی رو بیا من بهت بگم .. خدا نخواد بسازی هم خراب میشه !! همه چیو باید خدا برات بخواد .. نخواد ...

نه قبول ندارم حرفتو

اول باید خودمون بخایم تا خدا هم بخاد برامون

وقتی خودمون از صبح تا شب هیچ تلاشی برای بهتر شدن حالمون نکنیم خدا یه دفعه از آسمون که برامون حال و اتفاق خوب نمیفرسته

نه قبول ندارم حرفتواول باید خودمون بخایم تا خدا هم بخاد برامونوقتی خودمون از صبح تا شب هیچ تلاشی برا ...

احسنت به شما 

حرف ایشون کاملا غلط است . 

خدا نمیخواد هیچ بنده ای ازش در رنج باشه 

نه قبول ندارم حرفتواول باید خودمون بخایم تا خدا هم بخاد برامونوقتی خودمون از صبح تا شب هیچ تلاشی برا ...

قبول کردن یا نکردن تو برام مهم نیس .. اینم ک قبول نداری خدا نخواد نمیشه هم با خودته .. واقعیت اینه .. فیلم کیک محبوب من رو ببین . طرف بعد ۲۰ سال تنهاییش خودش میره برا تنهاییش یکیو پیدا میکنه حتی خوشیش به صبح نمیرسه ! 

اونیکه ک میگی در راستای رسیدن به پول برای ادامه زندگی هس .. ک همونم خدا برا بعضیا میسازه و روزیشون زیاده . بعضیام باید بدو ان دنبال یه لقمه نون  .. 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چون شما دنیا رو برای دنیا میخواهی باید دنیا رو برای آخرت بخواهی دیگه این سختی ها لذت بخش می‌شود

من دنیا رو برا آخرت می‌خوام ولی هر روزم عذابه...خدا از آدمای شرور و بد ذات نگذره ...ترو‌خدا دعام کنید و با اجازه اسی تاپیک اخرمو بخونید اگه خواستید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خداوند تو قران قسم خورده انسان رو تو رنج و سختی افریده

خب چرا؟مگه خدا آزار داره؟پوکیدیم زیر این همه رنج

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
2809