2777
2789

حالم خیلی بده 

ما یک زیر زمین داریم خب ( سقفش خیلی کوتاهه، تاریکه ، پارکت نداره، سوسکیه ، دیگ تاریکه 

یکی هست تو خونمون به اسم خواهر که عوضی به تمام معناست ماما هستش می‌تونه مطب بزنه حالا میگه میخواد وام بگیره ک پایین رو درست کنه 

سقف خیلی کوتاهخ میشه ؟ محور بخوان بدن میدن به همچین خونه ای ؟ 

دعا کنید فقط بمیرم نبینم همچین چیزی رو دعا کنید حالم به شدت ازش بهم میخوره ازش خیلی میترسم خیلی میترسم ها یا دعا کنید یک شوهر خوب گیرم بیاد برم نبینمش دیگ هیچ وقت دلم هیچ وقته هیچ وقت برای این تنگ نمیشه هیچ وقت به قرآن قسم اگر ذره ای دلم براش تنگ بشه اگر ده سال دیگ نبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ؟ چون نمیخوام ببینمش ؟ ببین چیکار کرده باهام ک از هم خون خودم متنفرم دیوانه شدم

احتمال میدم موفقیت چندان خاصی نداری برای همین حسادتش رو می‌دونی

همین حسو منم به خواهرم داشتم. نه چندان زیاد اما ته دلم همیشه بود

حالا از اون موفق ترم

این کاربری دست چندین نفر است.
احتمال میدم موفقیت چندان خاصی نداری برای همین حسادتش رو می‌دونیهمین حسو منم به خواهرم داشتم. نه چندا ...

الهی ک همیشه موفق تر باشی عزیزم مال من حسادت نیست اون ۲۰ سال از من بزرگ تره من با تمام وجودم ازش متنفرم

واقعا احمقی البتهه ببخشیدا

بدون تو این دنیا هیچ کس خواهر ادم نمیشه

خواهرت باهات بد باشه دیگه کسی رو نداری 

کاشخواهر داشتم و انقدر تنها و بی کس نبودم 

دور ورم همه با خواهراشون عشق میکنن

من جات بودم رابطم رو درست میکردم باهاش

خدایا 
واقعا احمقی البتهه ببخشیدابدون تو این دنیا هیچ کس خواهر ادم نمیشهخواهرت باهات بد باشه دیگه کسی رو ند ...

نمیشه نمی‌تونیم باهم صحبت کنیم بی احترامی می‌کنه بیش تر اوقات چیزی هم بگیم میگه بزرگ ترک ( ۲۰ سال ازم بزرگ تره )

کاری برای آدم نمیکنه ولی خدا نکنه بکنه دائما منت میزارع 

آدمیه ک وقتی کارش گیره مثل مظلوم ها میشه وقتی کارش تموم میشه یک آدم رو نمیشناسه

واقعا احمقی البتهه ببخشیدابدون تو این دنیا هیچ کس خواهر ادم نمیشهخواهرت باهات بد باشه دیگه کسی رو ند ...

چه طرز حرف زدنه !! با این ادبیات داشتی هم به مشکل میخوردی ! در ضمن .. همه خواهرا ک خوب نیستن ! خواهر بد هم کم نداریم . خواهر خودم از حسادتش نمیخواد منو ببینه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏