2777
2789
عنوان

کاپ بیشعورترین مرد دنیا میرسه به شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
اره حتما.. لابد دنبال ولگردی هستن بعدم میاد طلبکار که تو نبودی و... بنظرم. کسی که هشت روز سراغتو نگی ...

حتی بااینک گفتم سرماخوردم‌اومدم دکتر اصلا پیام نداد حالمو بپرسه.پیاماشو اگ نشونت بدم میگی این مجنونه اینقد ک ابراز علاقه میکرد،ولی یهو دیگ هییییچ خبری ازش نشد.اره بهتر ک تموم شه.مردی که بخواد وسط راه آدمو قال بزاره،همون بهتر نباشه.پس فردا ازدواجم میکردیم هزارو یک مشکل

زیادی سنگ تموم گذاشتن... شایدم دلیل این حالش بی حوصلگی باشه. خودش خوب میشه. اما محبت زیادی هم باعث ب ...

میدونم ندید ولی وقتی فهمید باید خجالت میکشید نه اینکه تازه طلبکار باشه داد زد سرمن بس کن زنگ میزنن در د سرن بعد یه ساعت اومد گفت ببخشید من عاشق خانوادتم خواب بودم خوب اینو از اول میگفت نه بعد کلی داد وبیداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی بااینک گفتم سرماخوردم‌اومدم دکتر اصلا پیام نداد حالمو بپرسه.پیاماشو اگ نشونت بدم میگی این مجنونه ...

دقیقااا. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میدونم ندید ولی وقتی فهمید باید خجالت میکشید نه اینکه تازه طلبکار باشه داد زد سرمن بس کن زنگ میزنن د ...

خودشم پشیمون شد ولی ادم تو اون لحظه یه رفتاری میکنه که متوجه نمیشه طرف مقابل چقدناراحت میشه. 

2805
خودشم پشیمون شد ولی ادم تو اون لحظه یه رفتاری میکنه که متوجه نمیشه طرف مقابل چقدناراحت میشه.

خلاصه کلا بیشعوره یهو بایه چیژ کوچیک یه جنگ درست میکنه و همه چیو زیر پا میزاره

خلاصه کلا بیشعوره یهو بایه چیژ کوچیک یه جنگ درست میکنه و همه چیو زیر پا میزاره

😅سخته حق داری. توهم سر سنگین شو دیگه این رفتارو نکنه. 

زنگ زده بود حال این بیشعورپ بپزسه که سرما خورده بود

انقدر بدم میاد خانواده ی دختر فکر می کنن داماد لطف کرده اومده دخترشونو گرفته 😕

سرما خورده دیگه ؛ دیگه احوال پرسی نداره که ، مگه اونا سرما می خورن این حالشونو می پرسه ؟؟ به خدا که تقصیر خود خانواده هامونه

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
انقدر بدم میاد خانواده ی دختر فکر می کنن داماد لطف کرده اومده دخترشونو گرفته 😕سرما خورده دیگه ؛ دیگ ...

دقیقا منم به شوهرم گفتم تقصیر مادرمه به جهنم که حالت بده مامانم بیش از حد مهربونه منم دوست ندارم