2777
2789
چه ربطی به پسر و دختر داره

چون توی رازیانه بسیار زیاد هورمون زنانه هستش،بچه ای که پسر باشه نباید مواد غذایی که هورمون زنانه داره استفاده باشه،اون بچه بعد دنیا اومدنش دچار دگرجنسی میشه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون توی رازیانه بسیار زیاد هورمون زنانه هستش،بچه ای که پسر باشه نباید مواد غذایی که هورمون زنانه دار ...

دمت گرم

حوصله نداشتم بنویسم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
قربونت برم خب بگو دیگه😂بخدا واجبه که میپرسم یعنی برا هورمون مرد خوب نیست کلا

یکی دیگه گفت جوابتو

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
2805
دمت گرمحوصله نداشتم بنویسم

دم خودت گرم که اصن این موضوع رو گفتی👍

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
چون توی رازیانه بسیار زیاد هورمون زنانه هستش،بچه ای که پسر باشه نباید مواد غذایی که هورمون زنانه دار ...

یعنی تو دستگاه تناسلیش تغییراتی بوجود میاد

یا اینکه ذاتن دیگه علایقش عوض میشه 

یعنی تو دستگاه تناسلیش تغییراتی بوجود میادیا اینکه ذاتن دیگه علایقش عوض میشه

توی هورمونای مردانش تاثیر میذاره،حالا توی هر موردی میتونه باشه

کی میخان مردم ایران بدونند بضیاشون،، بخدا تغذیه فقط در سلامت بچه تاثیرداره.. ن صورت.... نهایت ده درصد... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

توی هورمونای مردانش تاثیر میذاره،حالا توی هر موردی میتونه باشه

خیلی بده که

متاسفانه خیلی از خانما بخاطر بزرگ کردن سینه یا باسن مقادیر بالایی استفاده میکنن از طرفیم باردارن 

کی میخان مردم ایران بدونند بضیاشون،، بخدا تغذیه فقط در سلامت بچه تاثیرداره.. ن صورت.... نهایت ده درص ...

ربطی به مردم ایران ندارد خوندم پرسیدم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810