2777
2789

واقعا نیاز دارم اگرپیدانکنم ازدواج اجباری مجبورم میکنند اماهیچکس معتبر که کلاه بردارنباشه نمیشناسم مشکل از خودمه باید حل کنم تروخدا اگر کسی میشناسید دریغ نکنید لطفا تاپیکا قبلم بخونید و نصیحت نکنید چون همه دری رو امتحان کردم نشد که الان بعد سالها به فکر این افتادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=360819285] کسی که تلفنی انجام 

ده نمیشناسید؟[/QUO

بیا خصوصی الان بهت درخواست دوستی میدم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
2805
هیچ اجباری وجود ندارهمنم اون موقع اینطور فک میکردم ولی مقاومت کردم اونم تو خانواده کافر من

حتما تاپیکا قبلیمو بخون چون هرکسی شرایطش مثل شمانیست شمادوبارگفتن قبول کن نکردی من مشکلم اساسیه واقعا حتمابخون تافکر نکنی دروغ میگم

حتما تاپیکا قبلیمو بخون چون هرکسی شرایطش مثل شمانیست شمادوبارگفتن قبول کن نکردی من مشکلم اساسیه واقع ...

من کی گفتم شما دروغ میگی🙄

من میگم دختر خوب انقدر استرس نداشته باش و توکل کن به خدا

الان میگی وقت کمه یا سوره قران جولب نمیده ولی اینا بخاطر استرسته

تو توکل کن به خدا 

توسل کن به حضرت زهرا 

ناامیدت نمیکنن

من کی گفتم شما دروغ میگی🙄من میگم دختر خوب انقدر استرس نداشته باش و توکل کن به خداالان میگی وقت کمه ...

من سالهاس سرصبح شب گریه میکنم التماس میکنم به افسردگی رسیدم اماهنوز هیچ کمکی نکرده همیشه میگن خدا اخرش کمک میکنه.حتما وقتی نشستم پای عقد زوری و قبول کردم دیگه میخواد چه کمکی بکنه عزیزم؟چقد التماس کنم؟بقیه دارن زندگیه منو زندگی میکنن اونقد من سالهاس منتظر معجزه هستم انقد تلاش کردم تو اجتماع بودم اماحداقل دوتا خاستگار درست که دلم باشه نیومد باکسی اشناشدم اونم نیومد وبهم خوردیاخدامنو فراموش کرده که انقد فشارمیزارهرزوم یا من دعادارم جزاینا چیزی نیست

ببین عزیزم تو ک انقدر به خدا وصلی چرا الان اینو میگیمطمئنم این امتحان خداست میخواد ببینه تو شرایط خی ...

به خداوصل اگه بودم یکاری میکنم مشکل اینه چندساله این اقا ولکن نیست از همونموقه التماس خداروکردم هیچکارنکرد

خدادیگه زیاد داره امتحان میکنه من یک روز خوش ندیدم همش مشکلات حالاهم توازدواجم باید بزور برم بغل کسیکخ نمیخوامش

2809