2777
2789
عنوان

کیا با چهرشون مشکل دارن

151 بازدید | 28 پست

من هرموقع با هرکس میرم بیرون بقیه به همراهم خیلی توجه میکنند اما من رو ایگنور میکنند و یا توهین میکنند ، و علتشم صورت کشیده و دماغ یکم بزرگم هست، درحالی ک اطرافیانم صورتشون گرده وپره 

این موضوع خیلی اعتماد بنفسمو ضعیف کرده ، حتی تو مجل کار هم من رو ایگنور میکنند ، دگ خسته شدم،دلم نمیخاد از خونه برم بیرون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با تک تک اجزای صورتم .صورتم لاغره دماغم کوفته چشمام ریز و بی حالته ابروهای کمپشته موهام کوتاه و خشک و کم پوسته مژه هم بی حالت و کم پشته پوستم داغون و پر از جون الان گشاد دندونام نامرتب هیکلم لاغر و بی قواره پوست بدنم تیره و پر از ترک دیگه چی بگم برات؟

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
واا مگ قیافه دست خود آدم

دگ نمیدونم حتی تو محل کارمم من بیشتر از همه کار میکنم ولی رییسم زحمتای من رو ندید ، و امکانات رفاهی رو از من میگرفت و میداد به همکارام ، و حتی حقوقمم کمتر از بقیه ، این خیلی رو اعصابم بود با اینکه وقتی استعفا دادم رییسم خیلی اومد منت کشی ک برگردم ولی برنگشتم 

به خودت اعتماد بنفس بده .اگه کسی هم میخواد عیبتو بزرگ کنه با خنده رد شو اینا آدمای حسودی هستن وخودشو ...

رو خودم کار میکنم ولی وقتی میرم و برخورد بد دیگرانو میبینم همش نابود میشه ، مثلا یهو به همراهم میگن چقدر تو خوشگلی و فلان و بهمان بعد بمن توهین میکنند ، اینقدرا هم بد نیستم ولی....

2810