2777
2789
عنوان

سلام بگم چرا نماز نمیخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 53 پست
نماز نخوندم اشتباه نیست به خودم مربوطه

بله قطعا به خودتون مربوط است 

شما غذا نخوری مریض بشی این به خودت مربوط است درسته ولی صحیح است یا اشتباه؟؟؟ 

نمازم همینه خوندنش به خودتون مربوطه ولی نخوندن اشتباه 

چون نماز غذای روح و جان است 

نفس انسان با هر نماز به خدا نزدیکتر میشه 

صرفاه علت پشت صحنه داره که خودت و خدا آگاهی .... اینطوری فکر کن که نماز هم حوصله تو رو نداره ....

نه والا من با خدای خودم خیلیم خوبم حالا به جای زبون عربی فارسی حرف میزنم باهاش و ازش تشکر میکنم 

نماز حوصله منو نداره؟😂🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخونم چون نماز خونا به بقیه یک دید از بالا به پایین دارن فکر میکنن برترند. ااااههههه

این نظر شماست که در مورد نمازخون ها اینطوری تفکر دارین. 

ضمنا بهنونه ترک نماز یه چیز بهتر بیارین خودمون نگیره

خب الانم بجای اینکه بیای توی جمع خانما پاشو ی نماز مستحبی بخون اینجا دنبال جلب توجه نباش

اینجا مختلطه. نه صرفا خانوما....

این تاپیک واس برخی جنبه یادآوری و تذکر داره ان شاءالله نزد الله هم ماجور هست.

ضمنا تن ما به این زخم ها از سمت امثال شما عادت کرده.

گاهی درخواست دوستی هم بهم داده میشه و در خصوصی هم رعایت میکنم و البته طرف مقابل هم برای حل مشکل سوال می پرسن نه ....

معتقدم عنوان دکمه درخواست دوستی نباید سوتفاهم بوجود بیاره

اسی صرف نظر از اینکه آقایی ولی به شدت حرفتون درست و عالی بود

ممنونم. متاسفانه نگاه عده ای به آقایون در اینجا خیلی تند و افراطی و یه جورایی طالبانی هست. ما اینجا آقای محترم هم داریم. برخی تاپیک ها هستن از همجنس های خودتون واقعا جای ناراحتی و تاسف داره که طرف در اعماق فساد با تبهر خاصی داره شنا میکنه. اما این باعث نمیشه ما همه خانومای محترم سایت نی نی رو با هم یکی ببینیم

حالا یه تاپیکی زدن این نظر اونجا دادید جوگیر شدید دوباره تاپیک‌زدید.این همه خارجی قراربرن جهنم دوتاه ...

اینکه چی پست و تاپیکهای میزنم دقیقا به خودم مربوطه.

ضمنا عدالت خدا رو در نظر بگیرین .... مطمئن هستین اونا با شما میان جهنم؟

آنقدر که احکام بشما رسیده آیا به اونا رسیده؟

خدا عدالت داره.

یه موقع غافلگیر نشی

اینکه چی پست و تاپیکهای میزنم دقیقا به خودم مربوطه.ضمنا عدالت خدا رو در نظر بگیرین .... مطمئن هستین ...

باز خداروشکر ینفر پیدا شد بگه عدالت وجود داره این نماز نیست که فقط ماروجهنم وبهشت میبره.شماهم نگران غافلگیر شدن من نباش خدایی که من میشناسم باخدای شما خیلی فرق داره

من تو نماز فکرم جاهای بد می‌ره ،راه حل بدید براش لطفا

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بابت اهتمام به نماز اولا تبریک میگم بهتون. مراقب باشین شیطان مانع نمازمان نشه.

دقت کنید، نماز رو قبل از نماز شروع کنید. یعنی سعی کنید نزدیک اذان کا شد کم کم ذکر بگید و از همونجا فکر تعیش و دنیا رو قطع کنید کم کم .... در وضو ذکر بگید حتی کمی بلند .... قبا از نماز حواسمون باشه که الله حواسش بما هست و داریم با الله حرف می‌زنیم.

حضور قلب در نماز خیلی خوبه باید سعی کرد اون رو کسب کرد.

بابت تصویر پروفایلتان هم جسارتا چون این بستر مختلط هست توصیه میکنم تصویر پوشیده یا .... استفاده کنید.

نه والا من با خدای خودم خیلیم خوبم حالا به جای زبون عربی فارسی حرف میزنم باهاش و ازش تشکر میکنم نماز ...

یکی از فارسی خوندن میگه ، چند وقت بعد ممکنه از نشسته نماز خوندن بگه، کمی بعد ممکنه بگه خدا وضوی ما را میخواد چیکار همین طهارت بسته، و خمین طور کم کم شیطون از نماز دورش میکنه .....

دقت کنید تاکید بر نماز جماعت و قبله مشترک هست. در مورد زبان عربی همونطور که اطلاع دارین عربی فصیح و دقیق هست با یک تغییر حرکت روی حروف، معنیش عوض میشه، مذکر و مونث متمایز هست، برخی لغات معنای بسیار زیادی دارن و در فارسی به این راحتی ها نمیشه حقش رو ادا کرد ....

رشته بنده مهندسی شبکه بود. در دانشگاه یکی از اساتید بسم الله الرحمن الرحیم رو به فارسی معنی کرد حدود یک خط یا بیشتر شد.... اکنون تو بخوان پایان قصه را

باز خداروشکر ینفر پیدا شد بگه عدالت وجود داره این نماز نیست که فقط ماروجهنم وبهشت میبره.شماهم نگران ...

الله فرمان به نماز داده و اونیکه واسه نماز بهونه میاره شیطانه

مهندس! اصطلاح و کنایه بود .....

به ایهام و کنایش پی بردم هرچند مهندس هم کنایه هست و ایهام داره . کاش شما هم به عمق فاجعه پی میبردی . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران .