2777
2789
عنوان

رفع افسردگی و اضطراب شدید

80 بازدید | 13 پست

سلام به همگی 

من یه مدتی از افسردگس و اضطراب شدید خیلی رنج می کشیدم تا اینکه کلیپ دکتر روازاده رو دیدم که نوشته بود بهترین درمان برای افسردگی خوردن روغن دنبه هستش و من شروع کردم به خوردن روغن دنبه هر روز به اندازه دوتا تیکه گوشت خورشتی خورد می کردم و سیخ می زدم رو گاز و میخوردم و این کار به شدت حالمو خوب کرد همینطور روغن زیتون هم عالیه و حال آدمو خوب می کنه و همینطور خوردن جو هم عالیه به این صورت که باهاش آش بپزی البته من با نخود می پذم یا اینکه ۸ لیوان آب رو با یک لیوان جو بذاری بپذه تا آبش نصف بشه بعد جو بافی مانده رو صاف کنی و آبش رو طی چند روز بخوری خشکی بدن رو از بین می بره و خیلی از مشکلات بدن رو رفع می کنه البته دکتر روازاده گفته بودن خوردن آش هم خیلی خوبه برای افسردگی پیسنهاد می کنم کلیپ ایشون رو ببینید و اینکه دنبه رو اگر با معده خالی بخورید چون سنگینه معده درد میشید و باید قبلش داخل معدتون یه غذایی باشه که اگر آش باشه چه بهتر من همین خوردن دنبه رو به یه بنده خدایی که افسردگی داشت گفتم و اون هم گفت که خیلی خوب بوده خیلی سریع جواب میده حتما امتحانش کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
شرکت های داروسازی و روانپزشک و مراکز مشاوره رو با ی سیخ دنبه نابود کردی .ماشالله

دقیقا 😁

من بعد از مدتی که دارو‌مصرف میکردم (روزی چهار نمونه قرص برای کم کردن اضطراب) الان یه مدته هفته ای یه بار میرم تراپی تازه یکم‌داره حالم بهتر میشه تراپیستم میگه باید حالا حالا کار‌کنیم تا کاملا خوب بشی 

دقیقا 😁من بعد از مدتی که دارو‌مصرف میکردم (روزی چهار نمونه قرص برای کم کردن اضطراب) الان یه مدته هف ...

بیماری اعصاب و روان پیچیده تر و سخت‌تر از بیماری جسمی هست و دردش هم بیشتر 

این درمانهای بدوی و دور از علم و منطق فقط کارو خراب تر می‌کنه

خدا رو شکر که شما بهتری 

امیدوارم به زودی حال دل تون خوب بشه