2777
2789
عنوان

لک قهوه ای مال چیه

252 بازدید | 37 پست

احساس کردم دستشویی دارم پاشدم کورمال کورمال رفتم یه دفعه دیدم شلوارم پر از لکه های بزرگ بزرگ قهوه ایه 

خواب از سرم پریده نشستم گوشه اتاق دارم استرس میکشم 

پریودم نامنظمه نمیدونم از اونه یا نه ولی تا حالا قبل پریود هیچوقت همچین اتفاقی نیوفتاده بود 

زیر دلم هم یکم تیر میکشه 

پریوده؟ 

انقد بدنم این چند وقت حالتای مختلف و مریضی عوض کرده و به خودش گرفته اصلا دلم نمیخواد یه اتفاق جدید این وسط بیوفته 

دیروز با نامزدم رابطه (از پشت) داشتم

کاربری دست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

نه چیزی نیس اما بازم به نامزدت بگو یه بی بی چک بخره بببینی بازم واس احتمال

ولی نیستی منم اینکارو کردم 

همه میگن بده ولی خب منم هم دوست دارم نیاز شوهرمو برآورده کنم همم نمیخوام رابطه ی کامل داشته باشم تو دوران عقد

خانوما و مخالفان😂

گارد نگیرید

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یعنی خون پریود مونده داخل رحم خارج نمیشه به خاطر سردی رحم (علت سردی رحم :استرس شدید ،همون رابطه از پشت‌ که فرمودین چون باعث دلزدگی جنسی میشه  و استفاده از آب سرد برای حمام  وهوای سرد و غذای سرد و...)دمنوش تخم شوید  غلیظ دو لیوان بخور ،زیر شکمت با روغن سیاهدانه چرب کن محکم ماساژ بده ،غذای سرد مخصوصا ترشی ماست نخور ،اگه‌برات ممکنه بادکش زیر شکم و ران انجام بده ،استرس نداشته باش (دمنوش بهار نارنج بخور فکر بد نکن)پریود میشی خوب میشی در غیر این صورت کیست  می گیری مواظب خودت باش

آخه ممکنه هزار نوع مریضی بگیری

زیاد انجامش نمیدم 

کلا تا حالا ۲ بار انجام دادم اونم دلم واسه نامزدم میسوزه 

چند ساله باهمیم نمیزارم بهم دست بزنه 

انقد خوبه که درک کنه ولی دلم نمیخواد ناراحت بشه 

کاربری دست 

من همیشه پریودم عقب میفتاد حتی بعضی وقتا دوماه یکبار 

ولی تو دوران عقد به اصرار شوهرم رابطه از پ شت داشتیم فورن پریود شدم از بس فشار بهم وارد شد یعنی اصلا زمانش نرسیده بود خییلی پریودم جلو افتاد 

من میگم مال اونه خیلی به کمرت فشار اومده لکه بینی کردی 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
یعنی خون پریود مونده داخل رحم خارج نمیشه به خاطر سردی رحم (علت سردی رحم :استرس شدید ،همون رابطه از پ ...

چقدر کامل😊

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

زیاد انجامش نمیدم کلا تا حالا ۲ بار انجام دادم اونم دلم واسه نامزدم میسوزه چند ساله باهمیم نمیزارم ب ...

اگه دلت میسوخت اینکارو نمیکردی

چون اون ازت عفونت میگیره..واقعا چبزی نیست ک خودت ندونیاا

اونجا پر از میکروب و کصافطه ک وارد مجاریه ادراریه اون میشه

نه چیزی نیس اما بازم به نامزدت بگو یه بی بی چک بخره بببینی بازم واس احتمالولی نیستی منم اینکارو کردم ...

روهم تو یه ماه اخیر ۳ بار باهم بودیم

یه بارش که کلا پریود بودم اتفاقی نیوفتاد فقط در حد معاشقه هم مانتو رو پایین تنمو پوشونده بود هم شلوار هم لباس زیر هم پد 

اصلا اون سری که امکان نداشت 

سری بعدش هم یکم گیج زد گفت نمیدونم ریخت جایی یا نه ولی احتمال ۹۹ درصد نه گفتم محض احتیاج ضدبارداری میخورم اووسیز ۰.۷۵ خوردم 

آخرین بار دیروز بود که گفت مطمئنه نریخته جایی بعدم از دیروز تا حالا شیافم بود انقد زود افکتشو نشون نمی‌داد 

آره خب تو نامزدی دلم نمیخواد اتفاقی بیوفته دلم میخواد وقتی وارد یه مرحله جدید شدیم عروسی کردیم رفتیم خونه خودمون یه چیز جدیدی باشه که تا حالا امتحان نکرده باشیم 

کاربری دست 
2809