2777
2789
عنوان

چطور این عروس اینقدددر خوش انرژیه😧🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2237 بازدید | 88 پست

عاقبت خوبی نداره آدمای خیلی خوب که صدشون میذارن یه روز میبینن کلاه بزرگی سرشون. رفته درست کردن انواع مربا یعنی خدنگی کردن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من این مدلی بودم زبانزد همه با سه بچه خیاطی مهمون داری همه خوردنی توخونه درست میکردم شاد وپرانرژی ا ...

حتما انرژیت ته کشیده . بهت پیشنهاد میکنم تو تلگرام کانال پادکست رخ رو دنبال کن . پادکست هاشو گوش بده و کار خیاطی رو شده ماهی یک لباس هم بدوزید اما آروم آروم از سر بگیر . نزار تو مرداب روزمرگی هان گیر کنی

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
وامگه دست خودشه خب انرژی نداره شماخودتم مثل عروس عموتون نیستین دیگع باید بقیه ازشما متنفر باشن؟

با عرض معذرت با جمله اورتون مخالفم . حال ادم خیلی وقتا دست خودشه .

و با بقیش موافق 

البته من نمیتونم کنترل کنم ک کسی دوسم داشته باشه یا ن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
منم تو هر تاپیکی اینارو میخونم ب همین فکر میکنممیگم اونی ک این حرفو میزنه چند سالشه؟؟؟؟؟چقد از زندگی ...

اره انقد هستن اوصاع جامعه رو ببین خ وضع خرابه چندوقت پیش ارایشگاه بودم خانمه اومده مینالید دوماه کرایه ندادن ۳ماه دیگه موعد هیچی ندارن بزارن رو پول پیش بعداومده بود ۵تومن داده بود موهاش رنگ میکرد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اصلا حتی خانواده م باورشون نمیشه، منی که انقدر روحیه داشتم به همه انرژی میدادم، هر جا که بودم همه با اومدن من روحیه شون خوب میشد

ولی الان بیش از حد داغونم

همسرم دل منو خیییلی شکونده

نمیخوام نفرینش کنم، ولی خدا خودش میدونه چه بلایی سرم آورده که به اینجا رسیدم

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕
منم همینم ... کلی انرژی دارم برای معاشرت...تو خونه کار میکنم ۴تا بچه دارم....رب مربا ترشی بافتنی... ...

شاید چون فقط سعی کردی د ظاهر خوب باشی . 

مدتی تلاش کن حال درونت رو بهبود بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40