2777
2789
عنوان

دعوتم کرده گالری نقاشی زشته نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست
اینو حق میدم منم صدام گرفته امروز ارائه دارم😑🥴

بگو سوال طرح میکنم من ترم قبل دانشجوهام میزاشتن شب ارائه میگفتن استاد مشکل داریم نمیتونیم بیایم بعد سوال کپی میکردن من دیگه خیلی سخت میگرفتم میگفتم دست نویس باشه حالا میدادن به کدوم بدبختی بنویسه خدا داند 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
😂😂چه سبکی کار میکنین

دلی خطاطی میکنم نستعلیق ثلث شکسته برا خودم خط خطی میکنم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خوب موفق باشین

سلامت باشین خیلی ممنونم 

2805
بگو سوال طرح میکنم من ترم قبل دانشجوهام میزاشتن شب ارائه میگفتن استاد مشکل داریم نمیتونیم بیایم بعد ...

ن عزیزم اینجا ازین خبرا نیست

ارائه مورنینگ باهامه باید مریضو پرزنت کنم ی بار حتی مجبور شدم سرم ب دست برم مورنینگ😂کلا فک کنم نعشمم بود باید این ارائه رو میداد

دارم از استرس نصف میشم نمیدونم اینجا چیکار میکنم

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
ن عزیزم اینجا ازین خبرا نیستارائه مورنینگ باهامه باید مریضو پرزنت کنم ی بار حتی مجبور شدم سرم ب دست ...

خب شما دیگه کارت خیلی سخته ایشالا موفق باشی

مث اینه که تله خرس بذاری بیای ببینی یه خرگوش توش افتاده😂

ما خرسیم یعنی😂

خب دیگه اون جا که تهش یه موزیک لایت بذارن که شادم نیست. عیبی نداره تو دهه فاطمیه

با موزیک و ایناش کار ندارم حال خودمو میگم 

دیگه در مثل مناقشه نیست😁

بله حالا باز خرس خوبه یه ابهتی داره خوبه یه خری چیزی نگفتی

2809