2777
2789
خب ماها یکم سنمون از شما بیشتره و بدنمون ضعیفه حوونیم ندیدیم بگه اره و میتونمو قویم گلم😂

آهان من یه زینک پلاس میخورم با امگا۳رژیمم هم اصلا سخت نیست یعنی همه چی میخورم ولی چیزای مفید قند هم حذف کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان من یه زینک پلاس میخورم با امگا۳رژیمم هم اصلا سخت نیست یعنی همه چی میخورم ولی چیزای مفید قند هم ...

عزیزم زینک پلاس تاثیری توی رشد بافت عضلانی و استخوان داره یا صرفا برای مو و پوست و ناخنه

2805
۱۶۹ قد وزن بین ۵۹ و ۶۰ متغیر

شماهم لاغری پس فکر کنم 

انرژیتون بالاست اگر باشکاه نری؟ خیلی باشگاه برا نوجوونی و جوونی که بدن پره انرژیه و پر قدرته خوبه باور کن به سنین بالا که برسین حالا شما قطعا پدرتو مادرتم میبینی واقعا بدن تو سن بالا نمیکشه

عزیزم زینک پلاس تاثیری توی رشد بافت عضلانی و استخوان داره یا صرفا برای مو و پوست و ناخنه

ببین هرررر کاری میکنی ورزشت رو کن وقتی ضربلن قلبت بالا بره باورزش یه زندگی جدید به بدنت میده باور کن

ببین هرررر کاری میکنی ورزشت رو کن وقتی ضربلن قلبت بالا بره باورزش یه زندگی جدید به بدنت میده باور کن

من یکم مشکل تو مسائلی دیگه دارم اخه

درخواست دادم گلم وقت دارین؟

من ۲۸ سالمه ی ساله بدنسازی میرم تاثیراتشو دارم میبینم بدنم خیلی قوی شده و واقعا رو روحیمم تاثیر گذاش ...

عزیزم چقدر قوی شدی؟

مثلا اوایل شما حرکات رو چند کیلو میزدی

الان پرس پا و سینه چطور میزنی

2809