2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو دیده بودم ولی یادم نمیاد برا کدوم تاپیک بود

همون که شوهرش با خانمه دعواش شده به دخترش گفته میبرم زنمو ببینی بلندهم گفته خانمش بشنوه

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

وای نکو لایک اسم لایک میاد پرام می ریزه

تو تاپیک پربازدیدا پست گذاشتم۴۸۹ لایک خورد

فرداش اومدم دیدم اعلانام فقط ۱۸تان رفتم دیدم ترکیده😭😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

وای نکو لایک اسم لایک میاد پرام می ریزهتو تاپیک پربازدیدا پست گذاشتم۴۸۹ لایک خوردفرداش اومدم دیدم اع ...

😂😂😂😂 خیلی بده خدایی

منم یه جا یه بار کامنت گذاشتم تا یه سال هی لایک میخورد 🤣 به غلط کردن افتادم

😂😂😂😂 خیلی بده خداییمنم یه جا یه بار کامنت گذاشتم تا یه سال هی لایک میخورد 🤣 به غلط کردن افتادم

بخدا خواستم به نی نی یار بگم کامنتمو حذف کنه

تاپیکایی که جوابمو میدادن اعلاناتشونو نمی دیدم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

من یبار تو تاپیک پربازدید کامنتم بالای ۵۰۰ تا لایک خورد کلافه شده بودم

😂😂 آدم میخواد دست خودشو قطع کنه بخاطر این خبطی که مرتکب شده 

زیر لایک ها خفه نشده باشه 🤭😁زنگ بزنیم اتش نشانی😁 منم دیروز دیدم

😂😂😂😂

زنگ بزن آمبولانس

اینم از شانس ماست 💃🏼💃🏼

بخدا خواستم به نی نی یار بگم کامنتمو حذف کنهتاپیکایی که جوابمو میدادن اعلاناتشونو نمی دیدم

خیلی بده میدونم چی میگی

کاش لایک کردن هم قابلیت قفل کردن داشت 😂