2777
2789
اگر تو مدرسه یه ذره به درس ریاضی دقت کرده بودن نمیگفتن 90 اینها سر کلاس ریاضی همش به فکر قرتی بازی ...

ریاری سخت و پیچیده اس خداییش 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم از قرتی های کلاس بودی !؟

نه من از آواره ها بودم نه قرتی نه مذهبی نه درس خون 😅🤣 بلاتکلیف و مات و مبهوت چراییه زندگی 🤣🤣😅 الانم فرق چندانی نکردم

2804
نه من از آواره ها بودم نه قرتی نه مذهبی نه درس خون 😅🤣 بلاتکلیف و مات و مبهوت چراییه زندگی 🤣🤣😅 ا ...

معلومه . برو پست قبلی رو نگاه کن ببین ریاضی رو با چه املایی نوشتی آواه ی بی قید و بند  !!!!!

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
معلومه . برو پست قبلی رو نگاه کن ببین ریاضی رو با چه املایی نوشتی آواه ی بی قید و بند !!!!!

اون اشتباه بخاطر کیبورد گوشی بود 

میسپارمت بخدا به خاطر تهمتت

معلومه . برو پست قبلی رو نگاه کن ببین ریاضی رو با چه املایی نوشتی آواه ی بی قید و بند !!!!!

فکر کردی چون ریاضی بلدی حق توهین داری ؟

میسپارمت به خدا !

تو خیلی بیجا میکنی خصوصیات خودتو به من نسبت میدی هر جایی

تو خیلی غلط میکنی خصوصیات خانوادگیتو بهم نسبت میدی 

منظور از مذهبی نبودن خشکه مذهبی بودن دوست داشتم علت هر چیز رو خودم بدونم نه تقلید کار

یه دونه ۲ به علاوه ۳ بلدی فکر کردی کسی هستی ؟ دل میشکنی آره ؟

دلتو قوی بگیر که کسی نتونه بشکنه من شما رو توی تاپیکهای زیادی دیدم و میدونم یه خانم فهمیده هستی فکر نمیکردم اینقدر دل نازک باشی که به این سرعت برنجی . 

ظمناً من همون 2+3 هم بلد نیستم . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
دلتو قوی بگیر که کسی نتونه بشکنه من شما رو توی تاپیکهای زیادی دیدم و میدونم یه خانم فهمیده هستی فکر ...

خیلی غلط کردی که به من تهمت بی قید و بندی زدی 

دلتو قوی بگیر که کسی نتونه بشکنه من شما رو توی تاپیکهای زیادی دیدم و میدونم یه خانم فهمیده هستی فکر ...

بی شعور نفهم فکر کردی هر حرفی دلت خواست میتونی بزنی بعد بگی دلتو قوی نگه دار 

2809