2777
2789

۳ روز شد و سراغی ازم نگرفت،دلم مث ی گنجشک داره میترکه اما دست پایشو بستم که بهش پیام نده،دیگه سمتش نره

این ۴سال پیگیرش بودن برام بس بود که تو هر بحثی بهم بگه تو التماسم کردی باهات باشم

اما با این حال دلم برای مهربونی هاش تنگ شد،بغضم هرلحظه مث ی بادکنک بزرگتر میشه،وقتی یادم میفته با چه ذوقی بهم میگفت خانمم دلتنگیم بیشتر میشه،کاش دلم زبونمو میفهمید کاش انقدر حالمو بد نمیکرد با خاطرات گذشته،چشمام درد میکنه،۳ روز نخوابیدم،امشب فقط ۲ ساعت تونستم بخوابم،کاری جز گریه ندارم،که نمیدونم چرا از امروز بغض میکنم و اشکم نمیاد خدایا تو به داد دلم برس،حتی اگه اون مال من نیست عیب نداره،هرچی تو بگی من تسلیمم فقط ازت میخوام سلامت باشه همیشه،فقط همین💔

بمونه به یادگار از روزای تلخم وقتی خونه بابامم،با وجود محبت زیادی که نثارم میکنن اما بازم دلتنگ اونم

۱۴۰۳/۸/۲۷

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
سلام خانمی ۱۰۰۱ذکریاودودبگوواقعاخودم معجزشودیدم

سلام عزیزم

باش حتما امتحان میکنم اما این مغرور تر از این حرفاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم میگذره 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

کاش بتونی ازش دل بکنی...منم ۱۵روزه بعد دوسال دوری از شوهرم طلاق گرفتم.البته این اخلاقو نداشت ک نزاره برم جایی.برعکس تشویقمم میکرد...چطور تونستی ۲سال بااین مرد زندگی کنی؟؟؟ من جای تو بودم ماه اول جدا میشدم

خستم، خیلی خسته

سلام عزیزم من رفتم چندتا تایپیک قبلیتو خوندم روزای سختی رو داری میگذرونی ولی سعی کن خودتو قوی کنی دربرابر آدمی که ارزش تورو نمیدونه تو چیزی رو نمیبازی اون داره عشق تورو از دست میده توکلت بخدا باشه همه این روزا میگذره هیچ چیز ارزش اینو نداره یک ادم بخواد آزادی هاتو بگیره ازت بزار کنار مامانش خوش بگذره بهش توام زندگی و رویاهای جدیدتو بساز

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔
کسی که ارزش خودشو ندونه معجزه ایی وجود نداره یه روزی ب این حرفم میرسی

ارزشمو دونستم ک خونه م رو ول کردم و اومدم اما دلتنگی دست خود آدم نیست بخدا

سلام عزیزم من رفتم چندتا تایپیک قبلیتو خوندم روزای سختی رو داری میگذرونی ولی سعی کن خودتو قوی کنی در ...

من دیگه سمتش نمیرم،امشب صدبار مردم و زنده شدم که طرفش نرم امیدوارم با ی پیام خراب نکنم این زجرم رو

اما نمیخوام جدا بشم،کاش بفهمه،کاش ارزش زندگیمون رو بفهمه

2809