2777
2789
عنوان

جوجم رو نجات دادم

170 بازدید | 21 پست

تمام شب تو دستم خوابیده بود خودمم خوابم برده بود صبح خیلی سرحال بود ولی خیلی تشنه دیشب حتی نمیتونست رو پاهاش وایسه الان فقط میدوئه😍

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تو جای گرم سر حال میشن

ولی یکیشون مرد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خوب حواست به آب و دونش باشه

الان مسئولیت نگهداری از اون رو داری و کم چیزی نیست و باید مواظبش باشی

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
خوب حواست به آب و دونش باشهالان مسئولیت نگهداری از اون رو داری و کم چیزی نیست و باید مواظبش باشی

دون نمیخوره زیاد چیکارش کنم

بیرش پیش کسی ک معتاد تریاکه بگو دود بده بهشون

معتاد تریاک از کجا‌پیدا کنم🤣

دون نمیخوره زیاد چیکارش کنم

نمی‌دونم جوجه ندارم

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
نمیدونم من بچه بودم جوجه رنگیامو میبردم خونه عموم بهشون دود میداد همشون بزرگ میشدن عموم میگفت یکم مو ...

اره تریاک کلا خوبه منتها در دسترس نیست مگه ببرمشون روستا😁

2809