2777
2789
عنوان

پا رفتن رو بچه سه ماهه

200 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

کنار بچه سه ماهه م خواب بودم یهو بیدار شدم دیدم ران پام رفته رو سر بچه 

خدا رحممممم کرد بیدار شدم

عاخه حالم خیلی بده رفتم بیمارستان برام امپول زدن خواب اورد بود و خوابم عمیق بود

الان دارم سکته میکنم بنظرتون بچم چیزیش شد؟؟؟

یهو بیدار شدم دیدم پام رو سر بچست و داره اون زیر دستو پامیزنه گریه میکنه 

برداشتمش ارومش کردم بهش شیر دادم الانم خوابه

از کجا بفهمم چیزیش نشده😭😭😭😭

نگران نباش عزیزم چیزیش نشده

ولی خودت خیلی مراقب باش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نگران نباش عزیزم به خودت استرس وارد نکن 

چیزیش میشد حتما واکنشی نشون میداد 

حتما همون لحظه که بیدار شدین پاتون روش بوده 

اما از این به بعد مراقب باشین یا اگه بد خوابین بزارینش رو تخت و خودتون پایین تخت بخوابین 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم به خودت استرس وارد نکن چیزیش میشد حتما واکنشی نشون میداد حتما همون لحظه که بیدار شد ...

خونه مامانم موندم چون حالم بد بود اینجا تخت نیست رو زمین کنار هم خواب بودیم 

خونه مامانم موندم چون حالم بد بود اینجا تخت نیست رو زمین کنار هم خواب بودیم

خب حداقل ی بالشتی چیزی بینتون میزاشتین 

منم خیلی بدخوابم هم خودم هم همسرم از الان نگران اون بچم که بخواد بیاد🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب حداقل ی بالشتی چیزی بینتون میزاشتین منم خیلی بدخوابم هم خودم هم همسرم از الان نگران اون بچم که بخ ...

من اصلا بد خواب نیستم سرما خوردم دکتر برام دگزا نوشت ازش پرسیدم چی نوشتی نگفت رفتمو تزریق شد 

نگو من به دگزا حساسیت دارم و نمیدونم خلاصه حالم بد شد یه امپول دیگه زدن ک اثر اون بره بشدت خواب اورد بود و خوابوند منو

نمیدونم پام از کی افتاده روش😭

خدا رحم کرد بیدار شدم اصلا صدا هم نشنیدم نمیدونم چیشد یهو بیدار شدم دیدمش

خب حداقل ی بالشتی چیزی بینتون میزاشتین منم خیلی بدخوابم هم خودم هم همسرم از الان نگران اون بچم که بخ ...

ترسیدم بزارم عاخه به پهلو میچرخه گفتم نکنه بچسبه به بالشه نفسش در نیاد 

من اصلا بد خواب نیستم سرما خوردم دکتر برام دگزا نوشت ازش پرسیدم چی نوشتی نگفت رفتمو تزریق شد نگو من ...

حالا که دیگه شده عزیزم نگران نباش ایت الکرسی بخوند 

خدا هوای بچه هارو داره خداروشکر بیدار شدی و چیزیش نشده 

الان فقد بچتو نازش کن بهش ارامش بده و بسپار به خدا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

حالا که دیگه شده عزیزم نگران نباش ایت الکرسی بخوند خدا هوای بچه هارو داره خداروشکر بیدار شدی و چیزیش ...

بنظرتون ببرمش بیمارستان الان؟ 

علایمی نداره خوابه 

دارم سکته میکنم😭

عزیزم مامان مهربون نگران نباش خدا شکر بیدار شدی و بچت سالم که باوجود خواب اور بیدار شدی فردا صدقه بده و بالشت بزار وسطتون

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بنظرتون ببرمش بیمارستان الان؟ علایمی نداره خوابه دارم سکته میکنم😭

وا مگه کبود شده بچه ؟ 

نفسشو چک کن خودت 

من هنوز نینیم به دنیا نیومده عزیزم زیاد تجربه ندارم 

اما اگه فکر میکنی واقعا لازمه ببرش 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم همیشه یه بالشت کوچیک بذار بین تون.   همیشه بچه باید هردوطرف ش بالشت باشه.  هم‌خودش غلط نمیزنه. هم پات نمیره روش

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته

2810