2777
2789

من افسردگی، اضطراب، وسواس های فکری عملی ، مسخ شخصیت و واقعیت رو همزمان تجربه کردم به شدییییدترین حالتش

شروع کردم قرص خوردن الان دو سال میگذره 

دکترم تمام داروهام رو قطع کرد 

الهی شکر خوبم الان 

ولی میخوام یه دارو بخورم همچنان

چون دیگه تحمل ندارم اگه یه بار دیگه عود بشه....

کسی شرایط مشابه منو داشته؟

اینکه بعد از خوب شدن همچنان به دارو خوردن ادامه داده باشه؟

بعد از خوب شدنتون داروی اصلی رو قطع کردین چه دارویی جایگزینش شد؟

((( بدون مشورت با دکترم قرصی نمیخورم اصلاااا، الان فقط میخوام کسایی که شرایط مشابه داشتن تجربیاتشونو بگن))))

من وحشتناک عصبی میشم همش غصه میخورم دوس دارم گریه کنم...پول دکتر رفتنم ندارم بدبختی

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

من یه دختر عمو دارم هر مشکلی روحی بگین داشته نزدیک ۸ ساله قرص میخوره ولی الان سیگار می‌کشه خیلی هم راضی تره‌!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
بیماری روحی از جسمی سخت تره...

خییییییییییییلی .نمیدونم دردمو ب کی بگم قشنگ حس میکنم‌قلبم مشکل پیدا کرده سراین حرص و غصه خوردنم سنگین میشه یدفعه...بیچاره دخترم ک ی مامان بی اعصاب داره

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
من یه دختر عمو دارم هر مشکلی روحی بگین داشته نزدیک ۸ ساله قرص میخوره ولی الان سیگار می‌کشه خیلی هم ر ...

خخخخخ

من خودم عاشق سیگارم....حاضر بودم مصرف کنم اگه مطمئن میبودم باعث آرامشم میشه 

ولی نمیشه شرایطش نیست برام

واقعا کامل خوب شدی؟من چرا نمیشممم

همین که ترس از بیماری روحی دارم و میترسم برگردم دوباره، یعنی همچنان رگه هایی از وسواس فکری هست.... ولی واقعا خدا روشکر از جهنم دو سال پیش گذشتم الهی شکر