2777
2789
عنوان

بچم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
منم حدس میزنم رحمم دو شاخ نباشه! چون توی سونوهای قبلی هیچ اثری از دو شاخ بودنش نبود ولی ایندفعه گفت ...

دوشاخ بودن تو اولین سونوی بارداری مشخص میشه 

ک اونم میگم شاید ضخامت داشته باشی و تو سونو تشخیص اشتباه بشه

مهم نیست زیاد فکرشو نکن 

اینا هم برطرف میشه 

باردار هم میشی

من ۳۴ سالم بود ازدواج کردم

۳۵ سالگی باردار شدم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
ن همینجوری باردار شدم دکترتجویز عمل کرده بود همسرم اجازه نداد ی شکم نزاییده چ عمل و تیغ جراحی؟!!دیگه ...

دکتر منم گفت اگر با دارو خوب نشد باید کورتاژ کنی! منم یه دوره دو هفته ای دارو مصرف کردم که باعث شد یه خون ریزی شدید با دفع تیکه های بزرگ داشته باشم! حالا نمیدونم ضخامتم خوب شده یا نه! ان شاءالله امروز میرم ببینم چی میگه!

ضخامت من 11 میلیمتره! برای شما چقدر بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوشاخ بودن تو اولین سونوی بارداری مشخص میشه ک اونم میگم شاید ضخامت داشته باشی و تو سونو تشخیص اشتباه ...

زیاد روی مشکلات رحمم فوکوس نمیکنم عزیزم، چون میدونم اگ خدا بخواد میده کاری هم به این چیزا نداره! دعا کن که خدا برای منم بخواد که مادر بشم

دکتر منم گفت اگر با دارو خوب نشد باید کورتاژ کنی! منم یه دوره دو هفته ای دارو مصرف کردم که باعث شد ی ...

برای منم همون حدودا بود 

انشالله ک رفع شده باشه اما میخوای چنتا دکتر دیگه برو

چرا بری کورتاژ؟

تو نت ی کلیپی دیدم خانومه اصلا قصد بارداری نداشت 

اما چون ضخامت داشت تخمک باردار شده بود 

میگم ینی اینجوری هم نیست ک باعث ناباروری بشه 

گاهی باعث بارداری میشه 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
زیاد روی مشکلات رحمم فوکوس نمیکنم عزیزم، چون میدونم اگ خدا بخواد میده کاری هم به این چیزا نداره! دعا ...

انشالله خدا میخواد و باردار میشی

داروهای بارداری بخوری بهتر از مشکل ضخامت و کورتاژه

برای منم همون حدودا بود انشالله ک رفع شده باشه اما میخوای چنتا دکتر دیگه برو چرا بری کورتاژ؟تو نت ی ...

خودم که دوس ندارم برم! دکتر گفت! البته گفت اگر دو شاخ باشه باید عمل کنی! من اینجا زیاد دکتر نمیشناسم! چند روز دیگه میرم ورامین اونجا دکتر خوب میشناسم، اونجا هم نشون میدم ببینم چی میگن

خودم که دوس ندارم برم! دکتر گفت! البته گفت اگر دو شاخ باشه باید عمل کنی! من اینجا زیاد دکتر نمیشناسم ...

توکل بر خدا 

هرچی خیره

دارو چی خوردی؟

کلومفین 

لتروزول 

یکی پودری هم بود شاسه 

ترکیب چند ماده 

دقیق نمی‌دونم اسمش چی بود 

خارجی بود 

دیگه اینو استفاده کردم درست شد

نکته کردم بسته اش نبود عکس بزارم ببینی

کلومفین لتروزول یکی پودری هم بود شاسه ترکیب چند ماده دقیق نمی‌دونم اسمش چی بود خارجی بود دیگه اینو ا ...

ممنونم عزیزم

شرمنده که اذیتت کردم،حلالم کن  

ممنونم عزیزمشرمنده که اذیتت کردم،حلالم کن

خواهش میکنم عزیزم 

انشالله بزودی بیای و خبر بارداری بهمون بدی 

خدا کنه اینم بعدا بخواد خیلی ناراحتم میترسم بی عاطفه بشه البته شیر خشک میدم اگه شیر خودم بود قطعا مو ...

دخبر من شیرخشک نمیخوره ولی دقیقا حس میکردم بین منو چنگال و درخت فرقی نمیبینه. تا اینکه یه شب دادم باباش گفتم ببر بخوابون چون براش فرقی نداره. انقدر گریه و بی تابی کرد. آخر آورد بغل خودم خوابید. الانم که انقد دور و بر منه و بغل میخواد که خسته میشم

دخبر من شیرخشک نمیخوره ولی دقیقا حس میکردم بین منو چنگال و درخت فرقی نمیبینه. تا اینکه یه شب دادم با ...

دختر من باباشو بیشتر دوست داره 

با کله می‌ره بغلش😁

گاها میگم ببر بخوابون 

می‌بره نیم ساعتی میخوابونه😂