2777
2789
عنوان

بچم دوستم نداره

418 بازدید | 43 پست

دخترم ۷ ماهشه بغلم نمی‌خوابه ..بغل ک میگیرم خودشو کش و قوس میده بزارمش زمین..نمی‌دونم شایدم عادت کرده ب زمین خوابیدن..

بچه های مردم میمیرم برای بغل مامان اونوخ بچه من ازم فراری😞😞😞

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همین بود تازه دستمو سرش می کشیدم هم دستمو پس میزد بعد یه مدت که بزرگ شد هی می گفت بغلم کن الان که نزدیک ۶ سالشه هی میگه بغل کن بخوابم پامو ناز کن سرمو ناز کن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

هنوز توفیق پدر و مادر شدن نصیب منو شوهرم نشده! نمیدونم چجوری هستم! شاید از خدام باشه بغلی نباشه شایدم دلم بخواد بغلی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

😙بهتر خودت راحت میشی بذار زمین عادت کنه تو از برگزیدگانی

میگه همش کنارم بشین تکون بخوری جیغ و داد میکنم بغل هم نمیام

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
دختر منم همین بود تازه دستمو سرش می کشیدم هم دستمو پس میزد بعد یه مدت که بزرگ شد هی می گفت بغلم کن ا ...

خدا کنه اینم بعدا بخواد 

خیلی ناراحتم 

میترسم بی عاطفه بشه البته شیر خشک میدم اگه شیر خودم بود قطعا موضوع فرق میکرد 

نمی‌دونم 

میگه همش کنارم بشین تکون بخوری جیغ و داد میکنم بغل هم نمیام

بچه ای که بغلی نیست به راحتی به دوری هم عادت میکنه

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
خدا کنه اینم بعدا بخواد خیلی ناراحتم میترسم بی عاطفه بشه البته شیر خشک میدم اگه شیر خودم بود قطعا مو ...

نه ربطی نداره من شیر خودمو دادم بچه ست دیگه من کلا چون کمردرد داشتم موقع شیر دادنم زیاد بغلش نمیکردم رو تخت شیر میدادم می گفتم شاید همین باعث شده ولی بعد یه مدت درست شد حالا کوچیکه زیاد چیزی حالیش نیست

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

هنوز توفیق پدر و مادر شدن نصیب منو شوهرم نشده! نمیدونم چجوری هستم! شاید از خدام باشه بغلی نباشه شاید ...

انشالله پیش میاد و بزودی باردار میشی 

بغلی ک خوب نیست اما اینجوری بغل هم اصلا نیاد خوب نیست.هبچی نمیتونه جای اون آرامشی ک‌تو بغل کردن بچه ب آدم دست میده رو بگیره

بچه ای که بغلی نیست به راحتی به دوری هم عادت میکنه

بی عاطفه میشه😞😞😞

بعدا بزرگ شدنی هم  آدم حسابم نمیکنه😞😞😞😞😞😞

نه ربطی نداره من شیر خودمو دادم بچه ست دیگه من کلا چون کمردرد داشتم موقع شیر دادنم زیاد بغلش نمیکردم ...

منم کمردرد دارم نمیتونم زیاد بغلش کنم اونوختی هم بغل میکنم باهاش بازی کنم محلم نمیده

توکل بر خدا امیدوارم درست بشع

انشالله پیش میاد و بزودی باردار میشی بغلی ک خوب نیست اما اینجوری بغل هم اصلا نیاد خوب نیست.هبچی نمیت ...

الهی آمین

ان شاءالله منم تجربه کنم

الهی خدا برات حفظ کنه بچت رو و یه اولاد قدرشناس بشه برات عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

الهی آمینان شاءالله منم تجربه کنمالهی خدا برات حفظ کنه بچت رو و یه اولاد قدرشناس بشه برات عزیزم

خیلی ممنون 

خودت چند وخته تو اقدامی 

2810