2777
2789
عنوان

خانما چکارکنم مامانم شفا بگیره😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 108 پست
عزیزم با تمام وجودم درکت میکنم تورو خدا از قبل به دکتر بگید چیزی نگه همکاری کنه خیلی روحیه مهمهشیمی ...

ممنون عزیزم. برای دکترش لابلای عکس و ازمایش هاش تو کاغذ مینویسم که به مامانم چیزی نگه و اگر نمیتونه حرفی جلوش بزنه رو برگه بنویسه . چاره ای نیست جز تحمل و ان شالله به سلامت گذروندن این روزها، 

ان شالله خدا از دهنت بشنوه ، به خدا زندگی همه مون بهم ریخته، هر چی میخام خودمو برای چند لحظه کوتاه هم که شده بزنم به بی خیالی ، اصلا نمیتونم، بق.ل معروف هیچوقت فکر نمیکردم این درد سراغمون بیاد، قلبم انگار از سنگ شده گاهی وقتها پیشخودم میگم عه خدایا فلانی رو دیدی ظلم میکنه ،مال مردم میخوره، حتی تو رو هم به خدایی قبول نداره اما چقدر خوب بهش حال میدی،اما مامان بیچاره من که این همه روز و شب صدات میزنه و نصفه شب با صدای پچ پچ نماز و عبادتش از خواب بیدار میشیم و انقدر نوکر اهل بیتت هست رو میخوای جواب کنی؟ اونوقت اون آدمه نمیگه بیا عمرتو تو راه گذاشتی حالا جوابتم نمیدن؟ میدونم به خدا حساب کتاب خدا اینطوری و مثل ما بنده ها نیست و کلی حکمت و علت پشتش هست اما چه کنم مامانمه وصله جونمه ، دنیا چه ارزشی داره وقتی مامانم درد به جونشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ممنون عزیزم. برای دکترش لابلای عکس و ازمایش هاش تو کاغذ مینویسم که به مامانم چیزی نگه و اگر نمیتونه ...

وای نگو خواهر حرفای دلم و زدی😓💔💔💔💔💔💔

انقدر ازت بیخبر بودم گفتم کاش شماره تو داشتم زنگ میزدم

ان شاء الله خبرای خوب بدی 

خیلی راه سختیه

ان شاء الله به هردشون خدا توان و قدرت بده 

من و بیخبر نذار

یکشنبه جلسه دوم شیمی درمانیه خدا رحم کنه بخیر بگذره  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم. برای دکترش لابلای عکس و ازمایش هاش تو کاغذ مینویسم که به مامانم چیزی نگه و اگر نمیتونه ...

راستی اجی یه کاربر بود به نام نازنیناینا بود ختم صلوات داشت 

سرچ کن میاد من نذرم و شروع کردم قبلا حاجت گرفتم ان شاءالله این دفعه هم بگیرم 

شما هم نیت کن شروع کن توکل به خدا ....

حتما جواب میگیریم  

راستی اجی یه کاربر بود به نام نازنیناینا بود ختم صلوات داشت سرچ کن میاد من نذرم و شروع کردم قبلا حاج ...

حتما حتما شرکت میکنم تو ختم صلواتش، ممنون که به یادم هستید، ان شالله که به سلامتی میگذرند این روزها و در اینده از این روزها همراه مامانامون به لطف و مهربانی خدا یاد کنیم ، خدا بزرگه ، توکل و تکیه به خود خودش، اینا همه امتحان الهی برای سنجش صبر و توکل ماست ان شالله که سربلند و شاد از این امتحان الهی عبور کنیم و سایه پدر و مادر هامون ۱۲۰ سال روی سر ما باشه و خدا بهشون عزت و آبرو و سلامتی بده ان شالله ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حتما حتما شرکت میکنم تو ختم صلواتش، ممنون که به یادم هستید، ان شالله که به سلامتی میگذرند این روزها ...

عزیزم چقدر خوب می نویسی 😔 

من جدیدا همه چی یادم میره قدرت تکلمم ضعیف شده 

ضعف اعصاب گرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه

همش استرس دارم انگار معلقم بین زمین و آسمان....

هر کی بام حرف میزنه نگاش میکنم ولی جواب نمیدم اصلا حرفی ندارم برا گفتن.....

ولی صلوات ارومم میکنه 

نماز و قرآن هم همینطور....

خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم

عزیزم چقدر خوب می نویسی 😔 من جدیدا همه چی یادم میره قدرت تکلمم ضعیف شده ضعف اعصاب گرفتم هیچی خوشحال ...

سلام عزیزم، خوبی خواهر؟ مامان بهتره ان شالله؟ امیدوارم که شیمی درمانی این سری بهتر و راحت از قبلی بوده باشه براشون. ما الان تو قطاریم و تو راه تهرانیم. مامان از همه جا بی خبرم داره نماز میخونه و اصلا نمیدونه اصل ماجرا چیه. ؟ توکل به خودش که از همه بیشتر مامانامونو دوست داره و هواشونو داره، امیدداریم به لطف و رحمت و معجزه خدا. ان شالله حال ما هم خوب میشه با خوبی حال مادرامون

سلام عزیزم، خوبی خواهر؟ مامان بهتره ان شالله؟ امیدوارم که شیمی درمانی این سری بهتر و راحت از قبلی بو ...

سلام عزیزم خوبی 

قربونت تو خوبی 

اره طفلک مامان منم از هیچ جا خبر نداره دلم آتیش میگیره💔

نوبت دوم و دیروز زد ولی موهاش ریخته😔تازه باهاش حرف زدم بد نبود ....آجی یه آمپول داره فردای روزی که شیمی درمانی و انجام میده تزریق میشه بعد اون آمپول خیلی عوارض خودش و نشون میده داغونشون میکنه 

خدا خودش کمک کنه به خیر بگذره 

راستش من با صلوات ارومم....خیلی بی قرار بودم 

توکل ب خدا 

ان شاء الله خبر خوب بم بدی 

مامان هامون هر دو سلامت باشن ما هم هم دلمون آروم و شاد بشه

خدا همه ی مریض هارو شفا بده 

مامان های ماهم همین طور....🤲❤

زنده باشی عزیز دلم. الهی که دلت با سلامتی مامانت اروم بگیره خواهر.

میگذره این روزها، هیچوقت هیچ چیز موندکار نیست مثل روزهای تلخ که میرن و جاشو روزهای خوب میگیرن، یاد خدا آرامش دهنده قلبهاست، امتحان الهی بود که ایام ناخوشی مامانمون با ایام شهادت حضرت زهرا س یکی شده، خدا رو چه دیدی شاید قراره بهترین بانوی زمین دست شفا و سلامتی بکشه روی سر مادرامون . من همزمان شدن این اتفاقات رو به فا ل نیک گرفتم ، ان شالله به زودی دوتایی مون تاپیک سلامتی و شفای مامانامونو بزنیم 💚♥️🌷🌺

زنده باشی عزیز دلم. الهی که دلت با سلامتی مامانت اروم بگیره خواهر.میگذره این روزها، هیچوقت هیچ چیز م ...

منم همش میگم یا فاطمه الزهرا برام مادری کن مادرم و بهم ببخش 🥺 

ان شاء الله همه چیز خوب پیش بره 

منم همش میگم یا فاطمه الزهرا برام مادری کن مادرم و بهم ببخش 🥺 ان شاء الله همه چیز خوب پیش بره

ان شالله، ان شالله، ان شالله 🤲🤲🤲

منم همش میگم یا فاطمه الزهرا برام مادری کن مادرم و بهم ببخش 🥺 ان شاء الله همه چیز خوب پیش بره

سلام عزیزم. بعدظهر نوبت دکتر داریم. قبلش اومدیم زیارت شاه عبدالعظیم حسنی ع ، دعا کردم براتون ان شالله مامان عزیزت سلامت و تندرست بشه و دست تو دست مامانت بیای زیارت آقا و دو رکعت نماز شکر بخونین اینجا به شکرانه سلامتی مامان جانت، ان شالله، ان شالله، ان شالله 🤲

سلام عزیزم. بعدظهر نوبت دکتر داریم. قبلش اومدیم زیارت شاه عبدالعظیم حسنی ع ، دعا کردم براتون ان شالل ...

سلام جانم 

ممنونم خواهر خوبم ❤🙏ان شاءالله عزیزم 

بهم خبر بده هر چی که شد شاید تونستم کمکی کرده باشم 

مامانم دوباره ۲۵ ام تزریق داره 

خدا کمک کنه به خیر بگذره 

به خدا پناه آوردم خداروشکر ارومم داشتم سکته میکردم قلبم می سوخت 

خدا شفای عاجل عنایت کنه به مامان هامون🥺 

همه ی مریض هارو شفا بده 

سلام عزیزم. حالت خوبه.

مامان جان خوبه ان شالله.

ما رفتیم تهران گفتن که باید شیمی‌درمانی بشه. همون حرفهای دکتر اینجا رو گفت. 

الانم اومدم دکتر آنکولوژیستی که دکتر تهران معرفی کرد و اون دکتری که دکتر شهرمون معرفی کردن نرفتیم .  منتظرم نوبتم بشه. یکی از دوستام که خبر از بیماری مادرم نداره زنگ زد و از بدی سرطان و شیمی درمانی و کسانی که بر اثر شیمی درمانی فوت کردن انقدر گفت و گفت که نگو . از خونه تا مطب دکتر پیاده اومدم و اون مدام پشت سر هم حرف میزد. از بس ناراحت شدم معده ام مثل گوله آتیش میسوزه . زانوهام شل شده . نمیدونم مامانم بتونه تحمل کنه یا نه. کاش میشد درمان جایگزینی جای شیمی درمانی بود که اینهمه عوارض نداشت. 

سلام عزیزم. حالت خوبه.مامان جان خوبه ان شالله.ما رفتیم تهران گفتن که باید شیمی‌درمانی بشه. همون حرفه ...

سلام عزیزم خوبی 

تورو خدا نگو من مامانم جلو چشمم داره ذره ذره آب میشه

توکل به خدا...‌

سلام عزیزم خوبی تورو خدا نگو من مامانم جلو چشمم داره ذره ذره آب میشهتوکل به خدا...‌

الهی که اخر همه این اتفاقات خوشی و شادی باشه 🤲