2777
2789

سرطان داره 

جلسه اول شیمی درمانی و انجام داد خیلی خیلی حالش بده 

هم سنش بالاس هم بدنش ضعیفه 

بخدا دارم دیونه میشم 

نا نداره حرف بزنه از عوارض شیمی درمانی 

زخم معده هم داره همه چی نمیتونه بخوره😭

خدایا چ امتحان سختیه کمکم کنید 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن فقط عزیزم

انشاالله درست میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دعا کن فقط عزیزمانشاالله درست میشه

بخدا دعا میکنم 

دارم میترکم

همش دارم باخدا حرف میزنم 

بخدا دعا میکنم دارم میترکمهمش دارم باخدا حرف میزنم

😭نذر کن عزیزم برای شفای مادرت

نذر جواب میده دست به دامان خدا و ائمه شو

انشاءالله درست میشه امیدوارم از دس نده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😭نذر کن عزیزم برای شفای مادرتنذر جواب میده دست به دامان خدا و ائمه شوانشاءالله درست میشه امیدوارم ا ...

هر جور نذری که بگی کردم 😭

بخدا نمیدونم چکار کنم دیگه 

خواهرم بچه شیر میده از شدت ناراحتی بچه بی قرار میشه از شدت استرس 

خدایا خودت رحم کن😓💔

میدونم خیلی سخته من خواهرم ۳۹ سالش بود سرطان گرفت جلو چشممون پرپر شد

فوت شد؟😭😭😭😭😭😭

میدونم خیلی سخته من خواهرم ۳۹ سالش بود سرطان گرفت جلو چشممون پرپر شد

چ سرطانی سینه؟😢😢😢😢😢

هر جور نذری که بگی کردم 😭بخدا نمیدونم چکار کنم دیگه خواهرم بچه شیر میده از شدت ناراحتی بچه بی قرار ...

پس امیدوارم از دس نده تو هر چی از در توانسته کردی گلم 

خدا خودش درستش میکنه نگران نباش

برو بخواب اجی

پس امیدوارم از دس نده تو هر چی از در توانسته کردی گلم خدا خودش درستش میکنه نگران نباشبرو بخواب اجی

بخدا قلبم داره میترکه 

خدا شاهده سجده میکنم رو به قبله میگم مامان مامان....

خدایا مامانم از تو میخوام 

بنده خدا نمیتونه حرف بزنه😭😭😭😭😭😭😭

2810